Viimase aja kõmulisemale ettevõtjale LAURI VIIKNAle on kevad ka rõõmu toonud! Suve hakul avas tivolimees Viimsis 20 miljoni krooni eest üles löödud vanas mõisaaidas peokeskuse.

«Nagu kaks korda kolida või üks kord põleda on ka üks kord ehitada — närvid on läbi nagu politseikoeral,» teab ise hotelli ja restorani kompleksis ehitustöid kamandanud ja oma kätega kaminamüüre ladunud Lauri Viikna (40). 
Kroonika käis tivoli- ja tsirkusetuuri vedaja Lauri Viikna ja tema elukaaslase Annika Potteri (37) perebisnist vaatamas enne maikuist karussellipõlengut Rakveres, kui kõik oli veel hästi. 
Lapsest saati Viimsis elanud Laurile kuulub Tallinna külje all Viimsi keskuses üle seitsme tuhande ruutmeetri maad. Selle  südameks on 15. sajandist Pirita kloostri Birgitta ordust Eesti väejuhile Johan Laidonerile jäänud ja hiljem nõukogudeaegse rahvamajana maha põlenud mõisaaidast üles vuntsitud puhkekompleks. Ülemisel korrusel on Birgitta hotell, keskmes kuni 200 inimest mahutav saunaga peokeskus ning keldritasandil hubane restoran Savoy.

Lähemalt 30. mai Kroonikast