Elukaaslane ja ema kinnitavad, et vaatamata esialgsele kuuldusele polnud kindlasti tegemist enesetapuga, vahendab Bublik. Ka polnud tegu olnud surmamänguga, nagu väitisid järgmised meediasse lekkinud kõlakad, mille kohaselt Novosjolova oma meest vihahoos allahüppamisega ähvardas ning kogemata libastus.

Lähedased rääkisid, et kuigi Novosjolovat ümbritsesid eluajal inetud skandaalid, millel polnud tegelikkusega pistimist, siis olid kõigest 29-aastasena siit ilmast lahkunud selgeltnägijal eluks suured plaanid ja kavas kaua elada – vastukaaluks kuuldustele, nagu oleks tal eluisu otsa saanud.

Novosjolova kallim, 26-aastane samuti esoteerikaga tegelev Artjom Besov, kellega naine kaks aastat suhtes oli olnud, polnud siiani tahtnud ajakirjanikega suhelda ning valas sellega meedias kõiksugu kuuldustele õli tulle – oli ju teada, et ta naise surma eel temaga samas ruumis viibis. Sealsamas toas oli ka Novosjolova ema, kes samuti kõige tunnistajaks oli. Besov elas Novosjolova korteris ning sellest õigupoolest nende suhe algaski, kui naine Moskvasse kolida soovivale noormehele ajutist ulualust pakkus. Ajutisest sai aga püsiv.

Mees kinnitas, et oli Novosjolovaga tülitsenud ning kui uskuda naabreid, siis juhtus seda sageli. "Ma ei näinud, kuidas ta välja kukkus. Hommikul ta ärkas ja ütles, et tal hing valutab ja on paha olla. Hakkasin teda rahustama, see õnnestus mul alati. Hiljem hakkas ta minuga pahandama, aga teadsin, et see pole paha pärast ning läksin õue, lootuses, et ta maha rahuneb. Tulin tagasi, aga hakkasime edasi tülitsema. Oleme kaks Skorpionit – pole ime, et riidleme. Ka minul oli raske ning otsustasin, et peaksime kuidagi selle olukorra lõpuks lahendama. Hakkasin kohvreid pakkima, et ta näeks, et ka minul on halb, hakkaks minu tunnetele mõtlema ja rahuneks maha," selgitas juhtunut Besov.

Novosjolova, kes peigmehe sõnade kohaselt oli ka paar õlut ära joonud, viibis parasjagu rõdul. Seal olla ta aga vihasena ettevaatamatu olnud, libastunud ja alla kukkunud, kuniks tema koos naise emaga toas olid.

Novosjolova kukkus kuuenda korruse rõdult alla tänavasillutisele ning kiirabi kohalejõudmise hetkeks polnud võimalik teda enam aidata. Nõid tuhastati juba paar päeva hiljem – naise soov oli, et tema matused toimuksid võimalikult kiiresti, et kurjad vaimud tema hinge ära ei rööviks.

Vaata saadet: