"Ta oli ning siiani on minu jaoks kõik," kirjutas Bobbi vihjates emale. "Ma olin KÕIK, mille nimel ta elas. Ning hoolimata kuulsusest, rahast ja võimust, tegi ta kõike vaid MINU jaoks," seisis teises sõnumis. "Kui sa arvad, et ma ei tea, mida valu ja äng endast kujutavad, siis loed sa küll moraali valele inimesele, sest ma olen olnud avalikkuse pilgu all sünnist saati!" seisis kolmandas.

Nii need kui teisedki tekstiläkitused räägivad selget keelt, et Bobbi ning sõnumi adressaadi vahel käis tuline tüli. "Minu ema poleks mind iial hüljanud," seisis veel ühes sõnumis. Bobbi Kristinale lähedal seisev, kuid anonüümseks jääda soovinud peretuttav kirjeldabki Bobbit kui konfliktset ning keerulist isiksust, kes tundis end kadununa ja võõrdununa.

Nüüdseks on selgunud ka see, et Bobbi Kristina oli emale sarnaselt uimastitega kimpus ning liikus seltskonnas, kes uimastitega äritses. New York Posti andmeil arreteeriti äsja üks neist Bobbi sõpradest, kes ta teadvusetult vannist leidis. Süüdistuseks kanepi ja retseptiravimi Xanax edasimüügi plaanid. 2011. aastal istus sama isik marihuaanaga hangeldamise eest ka 17 päeva trellide taga.