Diaz, kes teenis veel kümne aasta eest 12 kuu jooksul 50 miljonit dollarit, on totaalselt radarilt kadunud. Rokkar Benji Maddeniga 2015. aastal salaja abiellunud näitlejatar ei satu ka enam naljalt paparatsode ette.

Allikad on öelnud, et 20 aastat väsimatult erinevates projektides osalenud Diaz on väga õnnelikus abielus. "Cameron tunneb ennast nii palju paremini pärast seda, kui ta abiellus Benjiga. Ta on temaga võrdne ja austab teda," kinnitas anonüümne allikas ajakirjale People.

Diazele meeldivadki see, et tema abielu on tähesärast eemal, sest tema eelnevad suhted Jared Leto, Justin Timberlake'iga ja Alex Rodriguezega olid väga avalikud ja seetõttu need ka kaua vastu ei pidanud.

Cameroni otsus Hollywoodist paus teha tuli avalikuks tänu tema kolleegile Selma Blairile, kes lobises intervjuus välja, et Diaz läheb pensionile. Hiljem Blair vabandas ja ütles, et ta tegi nalja. Kuid tundub, et Cameron ongi pensionile läinud, sest ta pole kaasa tegemas üheski uues projektis.

Enne pausile minekut vihjas Cameron ka mitmes intervjuus, et ta ei karda vananemist ning ootab seda just avasüli.

Ka sotsiaalmeediast tegi kaunis näitlejatar korraliku pausi. Viimati postitas Diaz oma Instagrami kontole alles 2016. aasta novembris, kuid pikk paus sai lõpu 7. veebruaril, kui Diaz tegi comeback'i koos "Südamesõbra pulmade" ekraanipartneritega. Kas see tähendab, et Cameron on tulemas tagasi ka kinolinadele?