Ei tasu mõelda asju keerulisemaks, kui nad on. Näiteks mullu suvel abiellunud europarlamendi liikme Vilja Savisaar-Toomasti (..) ja laulja Taimo Toomasti (..) suhte värskuse säilimise saladus peitub väga lihtsates tõdedes – püüdke asju ikka koos teha ja ärge unustage ka seksi!

«Abielu nimel peab ka võitlema, sest ta võib muidu väga lihtsalt tüütuks muutuda,» leiab saates «Laulupealinn» Pärnut esindanud Taimo Toomast. Kõige lihtsam viis värskust säilitada on Taimo sõnul see, et üks ei oota kogu aeg teiselt poolelt midagi, vaid püüab ka ise asju edasi viia. «Inimene on ju egoist ja mõtleb ennekõike oma mugavusele. Väga lihtne on ennast voodi peale kerra tõmmata ja öelda, et ma olen väsinud. See on kõige-kõige lihtsam asi, millest alustada – kas või koos süüa teha. Kes teeb ühe või teise töö, koristab nõud ja tõmbab pärast laua puhtaks, pole oluline.»

Ühise eine valmistamine on Taimo sõnul muidugi väike näide, aga teineteise aitamine ja toetamine kõiges – need on olulised märksõnad: «Kõigil on vahel väsimus ja paha tuju, ollakse liimist lahti, aga ka siis on oluline, et ei hakka sõimama  – «Mis sa oled nii kuri!» –, vaid pigem mõistad ja püüad ka mõne teravuse lihtsalt mööda lasta. Kuigi Viljal praktiliselt seda ei esine, tema on hästi altruistlik. Ja muidugi, seksi ei tohi ka ära unustada.»