Vilja Savisaare (47) valikus ei ole enam vähimatki kahtlust - naise südame on võitnud mainekas ja šarmantne ooperitäht Taimo Toomast (46), kirjutab Kroonika.

Kui varem on Vilja ja Taimo jäänud kaamera ette küll lennujaamas ja kohvikus, siis nüüd tunneb mees end Vilja Nõmme Olevi tänava majas kui peremees muiste - haukab võileiba ja askeldab kappide kallal. Kui vaja, aitab perenaisel ka tekikotte ja padjapüüre vahetada.

Kuigi Taimo endine naine Külli Toomast iseloomustab oma mehe ja Keskerakonna esileedi vahel toimuvat pisut halvamaigulise sõnaga "afäär", on Taimo ja Vilja seda kindlamalt sisse seadmas ühist tulevikku.

Taimo sõbranna, kes eelistab jääda anonüümseks, väidab, et kui Vilja ja Taimo kohtusid, oli bariton juba vaba mees.

"Taimo läks pärast kooli lõpetamist Saksamaale ning töötas mitmes ooperiteatris, aga paar aastat tagasi pöördus tagasi, kuna pere läks lahku," räägib sõbranna.

"Nad tunduvad Viljaga väga õnnelikud. Ma olen neid koos näinud ja neil on ikka päris suhe. Neil on kõik hästi. Neil on koos väga tore ja see ei ole juhuslik suhe. Nad on kokku viidud kõrgemalt poolt," räägib Taimo sõbranna. "Siit võib Eestile tulla üks arvestatav paar. Vilja on kindlasti poliitikute ühekülgsest ringkonnast tüdinenud ja üks kunstiinimene tema kõrval võib anda talle täiesti uue mõtlemise ja lennu. Vilja on ju tark naine."