Nii mõnegi eesti prominentpaari leibkond leidis lõppenud aastal täiendust.

#p3# 4. aprillil sündis eksabilinnapea Liisa Pakosta ja kunagise lapsstaari Toomas Uibo koju teine laps, seekord poiss. Nimeks sai ta Eke Jakob. Nelja-aastane tütar Hiie arvas beebit nähes, et äkki kasvab lapsest poiss.

Tartu Kommertspanga asutaja ja omaniku Rein Kaarepere lesk Mai Kaarepere sai emaks 25.veebruaril. Talle ja elukaaslasele, tootedisainer Argo Vöörmanile sündis tütar. Nimeks panid vanemad tirtsule Nora.

24. jaanuaril otsutas telestaar Kristjan Jõekalda ja tema kaasa Mari-Jane seltsi sündida poeg Kristofer. Pärast naise haiglasse transportimist suundus Kristjan kasiinosse närve rahustama. See tal ka õnnestus.

Kunagise supermodelli Iris Teiteri ja tema elukaaslase Oliver Liivaku leibkond täienes 26. juuli poja võrra. Poiss sai nimeks Ragnar. Vennaraasu ootas juba ees kolmeaastane Roland.

#p4v#25. märtsil täienes olümpiasangar Erki Noole ja tema elukaaslase Kadri Kivise pere. Lisaks nelja-aastasele Robinile sündis teinegi poeg, kes sai nimeks Oliver.

Lauljatar Gyrcelea Ithaka Maria Rahula ja tema abikaasa Tomi rõõmupäev koitis 3. juulil, sest just siis sündis neile tütar. Laps sai ema väärilise nime, Agathe Vega Rahula.

2. augustil sündis poisipõnn ehk neljas laps kirjanik Kati Murutari ja tema kirjastajast abikaasa Alo perre. Poiss sai nimeks Aleksander.

Teleprodutsent Toomas Kirss ja ETV ilmateataja Kätlin Kontori suhet kroonis 29. juulil sündinud pisike poisslaps. «Laps oli täiesti planeeritud,» kinnitab Kontor. Lapse nimeks sai Toomas.

6. mail sündis ettevõtja Tarmo Sumbergi ja tema abikaasa Kadi perre poiss, kes sai nimeks Manfred. Tarmol ja Kadil on ka kaheaastane poeg Harald.

Soomerootsi päritolu klounärimees Carl Danhammer ja tema abikaasa Paula said 20.märtsi hommikul õnnelikeks lapsevanemteks. Pisipõnn sai uhke nime Carl Danhammer Juunior. Carl seenior kiitis, et järeltulija on isasse: «Suur laps!»

Laulja Vaiko Eplik ja tema elukaaslane Kristel Loide lisasid 9.mail Eestimaale veel ühe kodaniku. Neile sündis poiss, kel nüüd nimeks Villem Richard. Kristeli vanaisa auks.

«Jumal küll! Seda oli nii kaua oodatud,» rõõmustab Nukuteatri direktor Meelis Pai. Nimelt sündis 3. juulil Meelise ja tema abikaasa Kristi perre neljaaastasele Kristofer Hennule tilluke vend Gulliver Kenn.

#p2v#30. aprillil sündis skandaalsele poliitikule Indrek Tarandile ja tema abikaasale Kadile teine poeg, kellele pandi nimeks Konrad. Nende kodus müttab juba ringi neljaaastane Joosep.

Lisaks sätendavale olümpia pronksmedalile sai Jaak Mae 18.aprillil veel ühe kingituse. Tema abikaasa Jana sünnitas teise tütre. Lapsele sai nimeks Lauren. Maede esimene tütar, kolmeaastane Isabel võib rõõmustada, et sai endale mängukaaslase.

18. juunil said taas lapsevanemaiks nalja–ja laulumees Tarvo Krall ning tema abikaasa Lea. Seitsmeaastasele Hanna Lottele lisaks sündis Krallide perre väike tütar.

20. mail sündis olümpiavõitja Andrus Veerpalu ja tema abikaasa Angela kolmas laps, kes ristiti Andersiks. Andrusel ja Angelal on ka tütar Anett (5) ja poeg Andreas (7).

#p5p#17. mail sündis Eesti vutikoondise kaptenile Martin Reimile ja tema abikaasa Erbele tütreke. Pisikese Loreley sünd sattus täpselt õnnelike vanemate 11. pulmaaastapäevale.

19. veebruaril sündis näitlejapaari Guido Kanguri ja Pille Lukini ühine poeg. «Poja nimi on Karl Artur Kangur,» esitleb uhke papa.

20. novembril sündis tuntud laulja Karl Madise ja kunagise ansambli Mono Fans laulja Pirjo Kuuse ühine poeg. Abielumees Karl Madise elu muutub keeruliseks, kuid oma abikaasa juurest ta ei lahku. Pirjot see ei häiri. «Kas Karliga või ilma. Laps on minu jaoks number üks,» teatab ta kindlalt.

30. augustil täienes ärimees-purjetaja Tõnu Tõniste ja tema abikaasa Anu pere. Kolmekordsetel vanematel on varasemast kaks poega Kristjan (8) ja Kevin (5). Uus ilmakodanik sai nimeks Robin Aleksander.

Kunagine raadiohääl ja telenägu Kaidi Klein sünnitas 9. oktoobril oma ameeriklasest abikaasale Michaelile poja. Põnn sai jänkipärase nime Dylan Michael.

Showtüdruk Monika Sjomgina sai 20.novembril esimest korda emaks. Sündis suur tüdruk, kuid vapper Monika sai kõigega hästi hakkama. «Eks punnitamist oli rohkem,» mainib ta. Lapsele pandi nimeks Maria .Tütre isa jätab Monika kiivalt enda teada.

25. november on Õnne 13 staari Külli Teetamme ja tema elukaaslase Andero Ermeli rõõmupäev. Siis sündis nende esimene ühine poeg.

8. juunil sündis kettaheitja Aleksander Tammertile ning tema sloveenitarist abikaasale Elizabeta Radjelovicile tütar. Noored vanemad panid lapsele nimeks Alissa.