Kuigi staarpaaril vara on piisavalt, siis selle jagamisega probleeme ei tule. Nimelt on Hemsworthil ja Cyrusil vara jagamise leping, vahendab Fox News.

Lähedane allikas tunnistas, et õnnetu pruut proovis olukorda parandada veel eelmine nädal, kuid mees keeldus kindlalt. "Neil oli Los Angeleses mitmeid õnnelikke päevi ja Mileyl on seal väga raske ilma kaasata tagasi olla. See ei ole olukord, mida ta tahtnud oleks. Miley lootis, et nad saavad asjad korda."

Paari sõber teab rääkida, et Cyrusi ekstreemne käitumine, alates lahutuse uudisest, on just põhjuseks, miks asi ametlikuks läheb. Väljaanne People vahendab, et Cyrusi ja Kaitlynn Carteri "peaaegu, et seksuaalne" õrnutsemine avalikus kohas ning hiljuti avaldatud laul on tõelised süüdlased. Laulus vihjas Cyrus, et Hemsworthil on probleeme viski ja tablettidega. "Ta ei soovinud Liamile haiget teha."

"See laul oli tema viis oma loo rääkimiseks nii, et ta rohkem avaldama ei pea. Ta ei taha Liamit mustata, kuid soovib jagada, millega tegelema on pidanud."

Leidub ka sõpru, kellele Cyrus oma muresid enam ei kurda. "Miley ei räägi temast nii palju ja ei taha minevikus elada. Ta tujud on täielikult muutunud ja tundub palju õnnelikum ja rahulikum," tõdeb naisele lähedane allikas.

Cyrus ja Hemsworth abiellusid 2018. aasta detsembris. Kümneid aastaid kestnud kokku ja lahku suhe on nüüd taas oma lõpu leidnud. Oma lahutusest teatati 8 kuud peale pulmi.