Kui Venemaa president Valdimir Putin teatas oma lahutusest, tuli teemaks, kas mees kunagi ka uuesti abielluda kavatseb, kui jah, siis ainult ühe naisega, kellega Putinit juba aastaid on kokku viidud, tippsportlase Alina Kabajevaga. Kuulujuttude põhjal on neil Putiniga nüüdseks kaks last ning 2013. aasta septembris levis sotsiaalmeeldias kulutulena säuts, et president ja iluvõimleja abiellusid Valdai kloostris. Utoopilisena kõlav kuulujutt sai alguse ühest Twitteri säutsust, mille saatjaks oli @akaloy ehk advokaat Kaloi Ahhilgov.

USAst välja visatud Vene spioon Anna Chapmanist sai 2010. aastal kodumaale naastes tõeline superstaar - ta poseeris meesteajakirjade kaanel ning temast sai pesumodell. Kuuldavasti said Putin ja Chapman kokku, kui spioon pidas kodumaale naastes tervituspidu. Osade külaliste sõnul ei saanud nad kaks üksteiselt silmi mitte korrakski pööratud.

2011. aastal peksid kurjad keeled, et 25-aastane, endine glamuurimodell Jana Lapikova valiti Putini isiklikuks fotograafiks vaid nende suhte tõttu. Putini esindaja sõnul valiti Jana ametile tema professionaalsuse, mitte välimuse poolest. Igas kuulujutus on ka veidike tõde...

Vladimir Putinit ja tema eksabikaasat Ljudmillat ei näinud peaaegu mitte kunagi koos, ei avalikel üritustel ega piltidel. Ljudmilla hoidus alati tähelepanust kõrvale ning sama tegid ka nende tütred Jekaterina ja Maria. Putini sõnul lahutas ta abielu oma kiire graafiku tõttu. Naise sõnul ei näinud nad üksteist peaaegu mitte kunagi.