Septembri keskel lahvatas pommuudis, et laulja Tanel Padari elukaaslasena tuntud Kristel Mardisoo on juba poolteist aastat olnud abielus ärimees Andreas Metsamaaga. Pärast seda läks paar lahku ja Tanel Padar kuulutas oma poissmehestaatus ka sotsiaalmeedias. Tanel aga kauaks südant valutama ei jäänud ning tema uueks kallimaks on modell Lauren Villmann. Seda kinnitab ka värske Facebooki postitus, milles Tanel end Laureniga ametlikult suhtesse on märkinud.

Foto: Kuvatõmmis

Sotsiaalmeediast selgub, et Tanelist 17 aastat noorem Lauren on lõpetanud 2015. aastal Tartu Hugo Treffneri gümnaasiumi ja jätkanud õpinguid Tartu Ülikoolis juura erialal. Neiu on varemgi avalikkuse silma all olnud, nimelt oli ta üks telemängu "Võta või jäta" kohvritüdrukutest.

Tema nime võib leida modelliagentuuri Synergy kodulehelt, siniste silmadega blondil kaunitaril on pikkust 178 sentimeetrit. 1996. aastal sündinud Lauren on ka spordihuviline ja näiteks on ta osalenud sel aastal toimunud Narva energiajooksul.

Lauren on 4. jaanuaril sündinud ehk kaljukitse tähtkujust, millega sobivate tähemärkide seas on skorpion ehk Taneli enda tähemärk.

Palju õnne Tanelile uue armastuse puhul!