Sõbralik sarongiga ravitseja

Piisonifarmile sobilikult on Tarmol jalas sõjaväemustriga püksid ja selga visatud vest. Mugavamaks olemiseks palub mees mõne minuti ja ilmub tagasi elutuppa naeratus näol ja seljas vaid oranž sarong. Viisakalt pakub ta ka külalisele sarongi, et ennast ikka võimalikult mugavalt tunda. Eelistan siiski jääda enda riietesse ja võtame istet Tarmo erksinisel vaibal.

Tarmo Urb suudab vaid inimese kätt uurides rääkida nii mõndagi möödunud eludest, muidugi ka praegusest. Sama tehnikat kasutab Tarmo ka intervjuu alguses. Oh üllatust - selgub, et reporteril ei ole Urbi sõnul tõeline elu veel alanudki, nimelt olevat uuritav oma möödunud elus surnud enneaegselt, mistõttu nüüd on ühes kehas peidus lausa kaks inimest. Teiseks isikuks olevat 19-aastane neiu, kes suri 19. sajandil õnnetult sõjas.

Ka ravitseja ise vajab teinekord enda teeneid

Tarmol endal oli kuni 36. eluaastani eelmise elu karma peal. Õnneks ei ole eelmise elu eemaldamine kehast kuigi keeruline: tuleb sulgeda silmad ja visualiseerida endale ekraan, sellele kujutada enda praeguse maapealse elu kuju. Mõelda võib ükskõik mida, ükski kujutis ei olevat vale. Kui see on õnnestunud, tuleb ekraan mõttes puhtaks pühkida, nõnda saabki kehas võimutseda vaid tõeline "sina".

"Paljud inimesed tulevad minu juurde ja räägivad, et elu on olnud ebaselge ja arusaamatu. Te ei kujuta ettegi, kui paljudel inimestel on eelmise elu karma sees! Ma olen muidugi neid inimesi alati aidanud ja nende tänutunne on alati suur olnud," seletab Urb.

"Minu juurde tuli kunagi naine, kellel oli samuti teine hing sees. See oli 16-aastase surfari oma, kes suri õnnetult ookeanilainetes. Naine avaldas mulle saladuse, ta oli 40-aastat iga öö unes näinud, kuidas laine ta vee alla kisub. Ta ei julgenud magadagi," räägib Urb ühe ravitsemise loo.

"Iga füüsiline ja vaimne probleem on tingitud sellest, et sees on midagi valesti. Mõnikord on aura katki nagu pragunenud munakoor, teinekord on vaja tšakrate puhastamist. Sellel on suur jõud!"

Urb oskab teha naisi naiselikumaks ja mehi mehelikumaks

"Kunagi tuli minu juurde piltilus naine ja rääkis, et mehed ei pööravat enam talle tähelepanu. Puhastasin ta kõik tšakrad ära ja leppisime kokku järgmise seansi ülejärgmiseks päevaks."

Juba järgmisel hommikul oli tänulik naine Tarmol ukse taga. "Kui ma ukse avasin, sain ma kohe aru, et minu töö oli vilja kandnud," muigab Urb. "Ma suutsin öelda vaid "vau," mille peale tema vastas: "I know!" Ta oli saanud igalt poolt komplimente ja võin ise öelda, et meesterahvana oli mul sellise suurepärase naise poole üüratu tõmme," avaldab ravitseja vaikselt mu põlve silitades ja patsutades.

"Tõmme on alati olemas tõelise mehe ja tõelise naise vahel. Seetõttu on mul alati kahju vaadata paare, kes saavad imehästi läbi, aga seks on halb. Hea seks läheb alati paremaks, halb seks alati halvemaks! Seda peaks meelde jätma. Miks on vaja rikkuda imeilusat sõprust halva seksiga, see rikub lõpuks ka sõpruse," paneb Tarmo südamele, et enda jaoks tuleb läbi mõtestada, miks üldse partneriga koos ollakse.

Monogaamia ei ole mõeldud kõigile

"Ma tean ühte naist, kes oli veendunud monogaam, aga samal ajal oli ta suhtes kahe monogaamist mehega. Ta ei teanud kuidas seda meestele öelda, sest oli mõlemaga võrdselt rahul. Mina soovitasin üldse mitte öelda, miks on vaja rikkuda midagi, mis nagunii töötab?" soovitab ravitseja Urb elavalt oma partnerile valetada ja tema eest tõde varjata.

"Maailm on kammitsetud ühiskonna normidest - ei tohi petta, ei tohi ennast vabalt tunda... Kõik võiksid oma elu elada nii, kuidas see neid maksimaalseks rõõmsaks teeb," soovitab Tarmo inimestel teha endale vaid kõige meelepärasemaid asju ise sujuvalt Publiku reporteri endale sülle haarates. Kui reporter veidi kohkunult tagasi põrandale vingerdas, andis Tarmo nõu olla vabameelsem.

"Kõike SAAB ju teha. Sa võid minna ja sõimata oma ülemuse läbi ja sa võid kindel olla, et sind vallandatakse. Aga kui see on see, mida sa teha tahad, siis ehk on sellel vallandamisel suurem põhjus. Ehk leiad sa hoopis parema ja südamelähedasema töö?" paneb Tarmo inimestele südamele.

Tarmo ennast monogaamiks kindlasti ei nimetaks. Ta kohtab "seda õiget" nii tihti kui vähegi ringi vaatab ja teab, et monogaami elu tema elustiiliga ei sobiks.

Tarmo suudab naisi voodis lausa kuju muutma panna

"Minu ümber on alati palju kauneid naisi. Mind on naised alati paelunud, kõige huvitavamad olukorrad võivad tekkida linade vahel. Nagu te teate on olemas orgasmid ja multiorgasmid jne, kuid totaalsesse ekstaasi viiduna võib naine sattuda love'i, mis näeb välja kui suurim ühinemine universumiga."

"Mu enda käte vahel on naine lihtsalt hakanud kuju muutma! Ühel hetkel on paksude huultega neegrinaine, teisel hetkel egiptlanna, kolmandal marslane. Ma täpselt ei tea, aga arvan, et need on olnud naise eelmiste elude vormid. See on võimas tunne!" Seepeale peab Tarmo vajalikuks reporterit nuusutama hakata, saan teada, et lõhnan paremini kui piisonifarm, kust mees alles naases. Milline kompliment!

Tarmo võimed on talle ka voodis väga kasulikuks osutunud. "Mul on nii ka olnud, et lähen piltilusa naisega voodisse ja kui hakkab nagu asjaks minema, siis väikemees tõrgub. Ei taha noh! Siis võtan pendli välja ja saan kohe aru - ahhaa, naisel on suguhaigus! See on nagu keha kaitserefleks, ta ütleb sulle, et sa ei seaks ennast ohtu," arvab Tarmo sinisel vaibal mugavalt maas pikutades.

Kohtumine ravitsejaga oli uus, kummaline ja huvitav. Kuigi ma ei ole iial olnud eriline "ravitsejatesse" uskuja, pean nentima, et pendli abil teadis Tarmo ka minu elust üsna isiklikke seike. Lahkusin intervjuult 35 aurakihiga eelneva 17 asemel. See olevat juba üle keskmise hea!