Kroonika kirjutab, et Kaur Kender on küll keeranud peamiselt sinise Ferrari rooli, kuid lähemad tuttavad kinnitavad, et mees omab - või nüüd juba omas - hoopis punast Dodge Viperit.

Samal ajal kui Kaur Ferrariga sõitis, oli Viper olnud sõprade käes laenus. Nüüd aga on sõprade rõõmul joon all, sest Kaur viis auto hiljuti väidetavalt autopanti. Dodge`i väärtuseks olnud küll rohkem kui pool miljonit krooni, kuid mees, kes jäi Kroonikale tabamatuks, rahuldus pandimajas makstud 200 000 krooniga - ega ole sõidukit seni välja lunastanud.

Üks asjaosalisi teab rääkida, et Kaur olevat selles loos enda isiku varjamiseks kirjutanud auto koguni tuttava nimele, kes selle mõõduka tasu eest panti viis.

Märtsi alguses vahendas meedia, et United Motorsi esinduses juba sügisest tolmu koguva uhiuue valge BMW kabrioleti M 6 omanik ja tellija otsustas pärast auto Eestisse jõudmist tehingust loobuda.

Väidetavalt oli auto tellijaks Kaur Kender, kes pärast sõiduki Eestisse jõudmist tehingust loobus. See läks aga talle maksma sissemaksuks tehtud 100 000 krooni.