Volkmann viibib juba teist nädalat koduseinte vahel, sest ränga löögi jäljed on ikka veel näha. Tema silmavalge on verevalumis ja silma all sinikas. Fotograaf muigab, et hiljuti tegi ta ühele ajakirjale sinikate ja veriste nägudega modellidest moeseeria, nüüd on ise samasugune, kirjutab SL Õhtuleht.

Jõhker vahejuhtum leidis aset 3. detsembri öösel kella kolme paiku. Volkmann põikas sõbraga koos vipibaari, kus mingid noormehed kohe tüli norima tulid. “Istusime neist kaugemale diivanile ja nad küsisid mu sõbralt, mida me endast arvame,” sõnab ta.

“Rahustasin nad maha, et kuulge, poisid, olge rahulikud, me ei arva mitte midagi.” Mehed pöördusid kaakidest eemale, uskudes, et sellega on kõik lõppenud, aga siis käis „igavene laks”.

„Ma ei saanud aru, mis juhtus, turvamehed olid mu ümber. Hiljem sain teada, et mulle oli lihtsalt põlvega näkku löödud.” Lööja oli üks kolmepealisest jõugust, umbes 23-25aastane eestlane.

Üllatav oli see, et Hollywoodi turvamehed ei lasknud end löömisest segada. Rusikakangelased juhatati hoopis klubist välja, neilt ei küsitud nimegi. Mingil põhjusel jäi kutsumata ka politsei.

Hollywoodi turvaülem Indrek Teivejõe leiab, et turvamehed käitusid õigesti. „Kannatanu ei soovinud politseid.” Volkmann vaidleb vastu: “Minult ei küsitudki, kas ma tahan politseid või ei.” Fotograaf läks järgmisel päeval ise politseisse avaldust tegema.

„Ma ei saa küll tõestada, kuid seal võis olla turvameeste ringkaitse. Muudmoodi ma nende loidust selgitada ei oska,” võtab Volkmann asja kokku.