30. septembril esineb Rock Cafes äsja uue singli "Always Been Right" ilmutanud Soome rockmuusika tõusev täht Von Hertzen Brothers. Samal õhtul on laval ka Vaiko Eplik, Dramamama, Princes ja Airship (UK).

Von Hertzen Brothers on Soome rockbänd, mille esimene kontsert Tallinnas Rock Cafes toimus sel kevadel, mil jagati lava ansambliga Sunrise Avenue. Juunis soojendati Tallinna Lauluväljakul ka Thirty Seconds To Marsi.

Punt loodi 2001. aastal kolme venna – Mikko, Kie ja Jonne poolt, kellel kõigil seljataga osalus põhjanaabrite populaarsetes muusikalistes kooslustes. Muusikutest vendade looming on mõjutatud 1970. aastate värvikast rockist ja saanud inspiratsiooni sellistelt tegijatelt nagu AC/DC, Black Sabbath, Queen, U2, Jimi Hendrix, Pink Floyd ning Led Zeppelin. Von Hertzen Brothersi kontserdid on aga suurejoonelised muusikalised etendused. Seni on välja antud neli kauamängivat, millest viimane "Stars Aligned" ilmus tänavu aasta märtsis.

Eesti muusika au ja uhkus Vaiko Eplik lubab üllatusterohket esinemist. "Ootan kontserti pikisilmi ja käesolevast nädalast viibin ka ettevalmistusi tehes proovisaalis. Olen laval eksklusiivse uue kava ja koosseisuga," lisas Eplik.

30. septembril esinevad Rock Cafes lisaks Von Hertzen Brothersile ja Vaiko Eplikule ka 2004. aastal Manchesteris loodud Airship, mida on võrreldud ansambliga The Cure, Eesti noorema generatsiooni rockansambel Dramamama ning uusim tegija muusikamaastikul – Princes koosseisus Kostja Tsõbulevski, Taavi Paomets, Jaagup Tormis ja Edward Krimm.

Dramamama esitleb kontserdil uut singlit "Dead Town Blues", mille muusika on bändi ühislooming, teksti autoriks on solist Mikk Tammepõld.

Rock Cafe uksed avatakse 30. septembril kell 21.00. Piletid hinnaga alates 10 € on müügil Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades.