West Endi lavastus "Tõde, valed, Diana" äratas ellu vanad ent ammu vääraks tõendatud külajutu, et prints Harry bioloogiline isa pole mitte prints Charles, vaid hoopis Diana endine armuke James Hewitt, kirjutab The Telegraph. Etenduse põhiline sisu käib aga siiski Diana hukkumise ümber ning põhineb uuriva ajakirjaniku John Morgani töödel.

Lavastuse autor Jon Conway väidab, et Hewitt on kunagi ise öelnud, et tema ja printsessi suhe algas 18 kuud enne Harry sündi - ühes etenduse stseenis kordab ta seda ajakirjanikule. "See ei tõesta, et olen ta isa. See on lihtsalt ebamugav tõde."

Teema tõstatub uuesti, kui Hewitti tegelaselt küsitakse, kas ta teab, kes on Harry isa. "Muidugi tean," vastab ta.

Palee lükkab kõlakad loomulikult ümber, väites, et Hewitti ja Diana afäär algas 1986. aastal, kui Harry oli juba mudilane. Ka 2003. aastal News of the Worldis Harry punakale juuksekarvale tehtud DNA test oli negatiivne sugulusele Hewittiga, kinnitab printsi biograafia autor.

Ka Hewitt ise kinnitab nüüd, et Harry oli juba olemas, kui tema ja Diana tutvusid ning nende sarnane välimus on juhuslik.

New Yorgis juba edukalt lavale jõudnud etendus jõuab Londonisse 9. jaanuaril ja seda mängitakse kuni veebruari keskpaigani.