Vormsi Enn ehk Enn Mikker (72), kes on abielus Jazzkaare korraldaja Anne Ermiga, jäi "Perekonnavalede" filmiesitlusel silma ekstravagantse noore naisega. Ennul kuraasi ja elujõudu juba jagub – daam pildil ei olnud ainus, kes tuntud ravitseja seltsis varahommikuni pidutsesid! 

Ennu sõnul on naine kaadris Jana Heinsalu, kes on seotud filmimaailmaga ja teeb fantastilisi maske. "Jana on minu ammune hea sõbranna," räägib Enn heatujuliselt. "Pärast filmiesitlust läksime ka afterparty'le, mis toimus NO99 Teatris ja seal ei olnud minuga mitte ainult Jana, vaid ka kaunis Mirtel Pohla ja Tiina Savi – meid oli ikka terve seltskond! Hiljem läksime veel edasi Kolme Lõvisse ja pidutsesime kella seitsmeni hommikul." 

Ehkki Enn elab Kolmest Lõvist jalutuskäigu kaugusel, on ravitseja sõnul hoolimata sellest, kui kaugel keegi elab, nende elitaarpundil kombeks tellida takso ja kogu rahvas ühekaupa kaduläveni sõidutada. 

Kus oli suure peo ajal Ennu Anne? "Tal oli Jazzkaare üritus ja ta ei saanud tulla," on Ennul kiire vastus olemas. Küsimusele, kas kaasa, kellega ta on olnud abielus üle neljakümne aasta, pole ka armukade, ütleb Enn, et tema teiste eest ei räägi, ja üldse – see, kui kaua ta on olnud abielumees, pole üldse oluline: "Jõe käest ei küsi ju keegi, mitu aastat ta on voolanud…" 

Kuraasikas Enn on varemgi noorte naiste seltsis aega veetnud. Pea kaks aastat tagasi silmati teda tuntud tantra- ja joogahuvilise Marika Tamme seltsis. Enne Marikat tembutas ravitseja aga endast 46 aastat noorema brüneti modellihakatise Janne Jüsmaga. 

Et Ennul ikka jätkuvalt energiat ja lusti jaguks! 

Telli Kroonika digiajakiri SIIT või paberväljaanne SIIT!

Jaga
Kommentaarid