Teet Märtmanit süüdistatakse mitmes asjas. Esiteks tekitaks ta kümnel korral teistele isikutele varalist kahju, luues neile ettekujutuse, et teeb soovitud ehitustöid. Tegelikult pistis mees aga kõik ettemaksuks saadud rahasummad omatarbeks taskusse. Kokku tekitas mees varalist kahju 13 703 euro ulatuses. Kokkuvõttes kasutas Teet järgmist skeemi: kliendiga lepiti tööde osas kokku, klient tegi Teedule ettemaksu ja peale seda ei kuulnud klient enam Teedust mitte midagi.

Lisaks kasutas Märtman prostituudi teenuseid, kuid ei jäänud intiimteenusega rahule ja nõudis tagasi ettemaksuna antud 70 eurot. Kuna prostituut ei nõustunud Märtmanile raha tagastama, proovis agressiivne mees rebida prostituudilt tema käekotti. Kuna prostituut ei lasknud kotist lahti, virutas Märtman teda vähemalt viis korda rusikaga näkku. Sellega tekitas ta prostituudile füüsilist valu, ninaverejooksu, nahaaluse verevalumi parema silma piirkonda, peaajuvapustuse, parema ülalõualuu ning parema silmakoopa murru.

Märtmani süüdistatakse ka selles, et 20.10.2016 ajavahemikul 18.50-19.10 astus ta oraalsesse suguühtesse alaealisega, olles lubanud oraalseksi tegijale eelnevalt rahalist tasu 150 eurot. Sellega pani Märtman toime aga alla kaheksateistaastase isikuga rahalise tasu eest suguühtesse astumise kuriteo.

Teet Märtman ehk endise nimega Teet Kääpa tunnistas end süüdi. Prokuröri ja kaitsja vahel tehti kokkulepe. Märtmanile määrati liitkaristuseks vangistus kolm ja pool aastat. Koheselt peab mees ära kandma kaheksa kuud vangistust.