Naine tõdes, et kokaiini tarvitamise põhjuseks oli vägivaldsest abikaasast lahkuminek. "Ma olin kurb ja hale inimene. Mul puudus olukorra üle kontroll."

Mel tõmbas kohe pärast ärkamist kaks triipu ninna, et saate filmimisega hakkama saada. "Siis ma palvetasin, palusin jumalalt vabandust, et ma kokaiini tarvitasin. Ma palusin teda, et ta mind järjekordsest päevast läbi aitaks. See tuimestas mu valu ja äratas mind ellu," pihib naine.

Lauljanna tunnistas, et 10 aastat kestva abielu jooksul Stephen Belafontega tarvitas ta kuni kuus triipu päevas.

"Kaks nädalat pärast saate filmimise algust olin ma nii läbi, et hakkasin jälle kokaiini tarvitama. "Mu oli selle tõttu häbi, aga ma tundsin, et muudmoodi ma päeva üle ei ela."

"Ma ütlesin endale, et jumal andestab mulle, sest ta suudab selle sära ja jama taha ka näha. Ta nägi mind. Seda segadust. Ja kokaiin aitas mind. Ainult hetkeks. See tuimestas mu valu."

Naine usub, et kokaiin ei mõjutanud tema tööd saate kohtunikuna. Ta väidab, et saate ajal ta kunagi kokaiini ei tarvitanud.

Kuid kohe pärast 2014. aastal filmitud episoodide lõppu hakkas ta seda jälle rohkelt kasutama. "Mul võttis selle hankimine aega kõigest minuti. See on kuulsuse jõud."

Mel B keeruline vaimne olukord viis ka enesetapukatseni, naine võttis paar päeva enne saate finaali filmimist 200 aspiriini tabletti. Kohe pärast seda mõistis ta, et tahab siiski elada.

Ta roomas kuidagi ukseni ja üritas haiglasse pääseda. Sellega seletab ta mitmeid sinikaid, mis tema kehal finaalis näha olid.