Kuna fännid püüavad enamasti kannatada väljakäiku minekuga poolaja lõpuni, ei jõua nad pahatihti pissimiseks ettenähtud kohta, vaid soristavad esimese nurga taha.

Staadioni renoveerimise kallal töötavad inseneride ja arhitektide sõnul on staadioni rajatised vutifännide lakkamatu kusesaju käes korrodeeruma.

"Kahjustused on nii suured, et betoonkonstruktsioonide remondiks kulub algselt kavandatud investeeringutest poole rohkem raha," ütles insener Luis Eduardo Cardoso ajalehele O Dia.

"Uriinis leiduv ammoniaak reageerib hämmastava kiirusega. See imbub betoonisse ja mõjub teraskonstruktsioonidele nagu hape," seletas ta.

Rio spordiameti presidendi Franciso Carvalho sõnul on säärase olukorrani viinud staadioni tualettide halb seisund ja jalgpallipubliku hoolimatus.

"Fännid ootavad poolaja lõpuni, et mitte matšist ühtki minutit kaotada. Pärast seda ei jaksa nad tualetisabas seista. Brasiillased õpivad juba väga noorelt, et põit tühjendada võib igal pool," sõnas ta.

Viimasel ajal on asjad pisut paranenud. 18 kuu eest, kui staadioni rekonstrueerimistööd algasid, pandi tööle pissimisvastane üksus, mille kaheksa liiget peavad nurkakusejatele jahti staadioni koridorides. Lisaks on staadionil 60 uhiuut tualetikabiini.