Lauljatar usaldas oma assistenti ja parimat sõbrannat Mary Jonesi kõiges ning uues filmis "Whitney" avalikustab ta detaile staari traagilisest lapsepõlvest. "Whitney vaatas mulle otsa ja ütles: Mary, mind kasutati noores eas seksuaalselt ära, kuid seda ei teinud mees vaid hoopis naine," meenutab Mary, kes lisas, et tegemist oli Whitney sugulasega.

Ta kirjeldab, kuidas staar kirjeldas talle pisarsilmi seda, et ta ei saanud ärakasutamisest oma emale rääkida. "Mu ema teeks talle haiget, kui ta saaks teada, kes see oli," olevat Whitney öelnud.

"Pisarad voolasid mööda tema nägu alla ja ma lihtsalt kallistasin teda. Ma ütlesin talle, et ühel päeva on ta piisavalt julge, et sellest emale rääkida ning see võtab selle suure koorma ära," meenutab Mary.

Väidetavalt kasutas Whitneyt ja tema poolvenda Gary Garlandi seksuaalselt ära nende nõbu Dee Dee Warwick, kes oli nendest umbes kümme aastat vanem. Dee Dee suri 2008. aastal.

Mary arvab, et Whitney'l oli häbi ning seetõttu ei tahtnud ta seksuaalsest ärakasutamisest ka rääkida. "Ta rääkis, et ta mõtles selle peale, kas ta tegi midagi, mis võis jätta Dee Deele mulje nagu Whitney oleks teda tahtnud," meenutab Mary.