Tegemist on Hollywoodi ühe kauaegsema suhtega ja aastal 1994 sarja “Fresh Prince Of Bel Air” võtetel kohtunud paaril on ka kaks last, kuid hiljutises intervjuus tunnistas 50-aastane Will Smith, et ühel hetkel läksid nad ka lahku. “Olin täiesti murtud, see oli hullem kui lahutus,” rääkis Will.

“Pidime lõpuks oma abielu hävitama. Ta ütles mulle, et ei suuda seda enam teha ja minu jaoks oli see läbi, kuid lahutus polnud kunagi variant,” seletas näitleja.

Jada paljastas, et soovis nende lahusoleku ajal end taas leida: “Te peate minema erinevaid teid, et enda asjadega hakkama saada. Sa pead olema piisvalt tugev ja mõistma selgelt, mida sa otsid.”

“Peate minema erinevaid teid ja üksteiselt jalust ära, et näha päriselt ennast. Ma pidin lahkuma ja koguma taas jõudu Jadana. Mitte emme, mitte abikaasa, Jada,” lisas ta.

Asjad läksid paari vahel teravaks Jada 40. sünnipäevapeol, mida Will oli plaaninud 3 aastat, kuid mis ootamatult ebaõnnestus. Kuid pärast otsust, et lahutus pole variant, nägid nad vaeva ja päästsid oma abielu. Küsimuse peale, miks ta ei tahtnud nende suhet lõpetada, vastas Will: “Sest ma pole kohanud kedagi sarnast ja ma teadsin, et kui see pole Jada, siis veedaksin ma terve oma ülejäänud elu asjata otsides.”