Tegemist on Euroopa edukaimate lumelauduritega, kel ette näidata mitmeid edukaid võistlusi, medalivõite ning terve arhiivitäis kultuslikke lumelauavideosid. "NoToBo" on poiste värskeim film, kuhu kõik parimad eelmise hooaja trikid kokku monteeritud. Kaadrid on üles võetud üle kogu maailma - Islandil, USAs, Šveitsis, Rootsis jm.

Islandilt pärit Halldor võitis aastal 2010 talvisel X-Gamesil big air'i kuldmedali, kahasse vanema vennase Eiki Helgasoniga pandi alus brändidele Lobster Snowboards, Switchback Bindings ning Hoppipolla. World Snowboard Touril hoiab Halldor hetkel big air kategoorias 8.kohta. Halldor ja Eiki võtavad kaasa Monster Energy tiimikaaslased Kevin Bäckströmi, Tor Lundströmi ja Ethan Morgani, kes kõik aktiivsed lumelauasportlased ning freestyle'i kuningad - pole trikke, millega nad hakkama ei saaks.

Meet & Greet toimub Tallinna kaupluses Surfhouse, esmaspäeval 20.oktoobril kell 16.00, Lootsi 8/1, Lootsi keskuse teisel korrusel, kus fännid saavad autogramme, on võimalik meistritega näost näkku kohtuda ja suhelda. Kino Sõprus filmiõhtu saab alguse kell 19.00, peale mida suundutakse edasi klubisse Protest.

Kogu ürituse FB event asub SIIN!