“Rannavalve” edu võtmeks olid loomulikult nappides rõivastes mehed ja naised, see oli üks populaarsemaid sarju maailmas, mida näidati rohkem kui 140 riigis. Yasmine Bleeth mängis sarjas vetelpäästja Caroline Holdenit, temast sai kiiresti üks televaatajate lemmiktegelasi, kes kaunistas mitmete ajakirjade esikaasi.

Pärast “Rannavalvet” mängis naine aga mõnes üksikus telesarjas, näiteks “Nash Bridges” ja “Titans”. Tema viimane roll oli “Rannavalve” telefilmis “Rannavalve: pulmad Hawaiil” 2003. aastal, pärast seda kadus ta kui vits vette.

Naine kadus, kuna sattus narkootikumide küüsi, ta käis ka 2000. aastal võõrutusravil. Bleeth oli sõltuvuses kokaiinist.

Bleeth jäi võimudele vahele, sest sõitis 2001. aastal USA-s enda autoga teelt välja. Politsei leidis naise valdusest kokaiini manustamiseks mõeldud süstla ja kotikesed narkootilise aine jääkidega. Lähedal asuvast Bleethi hotellitoast leidis politsei veel kokaiini ning selle kasutamiseks mõeldud tarvikud.

Bleethile määrati kaheaastane katseaeg ja ta pidi tegema ühiskondlikult kasulikku tööd. Naine on öelnud, et alguses tarvitas ta kokaiini vaid pidudel, kuid peagi läks asi täiesti käest ära. Kaunitar hakkas kokaiini rohkelt tarvitama “Rannavalve” filmimise ajal ja see oli üks põhjuseid, miks ta sarjast välja kirjutati.

“Mul oli paar korda filmimise ajal nina verine, meigikunstnik andis mulle sõnagi lausumata taskurätiku ja ma puhastasin nina ära,” rääkis ta kunagi ajakirjale Glamour.

Uimastisõltuvus mõjus hävitavalt naise kaunile välimusele. “Ma olin alati olnud vormikas ja pehme naine. 1999. aasta lõpuks ei suutnud ma enam ennast vaadata, mu sõbrad ütlesid, et ma näen välja kui tulnukas. Mu silmad punnitasid peast välja, ma kaotasin palju kaalu. Mu suurus oli enne uimastisõltuvust olnud M, kuid kokaiini mõjul oli see lõpuks väiksem kui XS

2001. aastal pärast avariid politsei poolt tehtud vahistamisfoto näitab, kui hävitavalt kokaiin kaunile naisele mõjus.

Bleeth vabanes järk-järgult enda sõltuvusest ja kohtus Malibus Paul Cerritoga, kes oli samuti olnud sõltlane. Paar abiellus kaks aastat hiljem Santa Barbaras. “Mulle öeldi, et võõrutusravi esimesel aastal ei tohiks ma uusi suhteid luua. Eriti mitte siis, kui kaaslane on samuti olnud sõltlane. Kuid armusin temasse kohe,” on naine rääkinud.

“Proovin uimastitest eemale hoida. See katsumus on minuga nüüd ja tulevikus.”

Paar on endiselt abielus ja nad elavad Los Angeleses. 52-aastast Bleethi märgati tänavu veebruaris oma koertega jalutamas. Fotot sellest saab näha siit!