Zac Efron oli saatekülaliseks YouTube'i saates "Hot Ones", kus nii saatejuht Sean Evans kui külalised peavad terve intervjuu ajal sööma üha teravamaid kanatiibu. Saade on ülipopulaarne nii külaliste kui vaatajate seas, kuna tegu on täiesti teises formaadis intervjuuga.

Saatekülalised saavad end proovile panna tiibu süües ning peavad läbi valu ja pisarate küsimustele vastama. Vaatajad aga näevad, kuidas armastatud kuulsuses teravaid kanatiibu süües kannatavad.

Viimases saates oli külas Zac Efron, kes rääkis, kuidas Leonardo DiCaprio talle hommikusööki valmistas. Mehed kohtusid esmakordselt NBA mängu ajal, kus kisa tõttu väga palju rääkida ei saanud. Suure fännina oli Efron kindlasti ka natuke närvi. Aga siis pakkus DiCaprio välja, et noorem näitleja võiks talle järgmisel päeval külla tulla, pakkudes ka hommikusööki.

Efron läkski ja DiCaprio pidas lubadusest kinni. Alguses tegi "Reverant" rolli eest Oscari saanud DiCaprio Efronile vahvleid, aga kõrvetas need siis põhja. Teisel katsel tegi ta pannkooke, mida lõpuks siis süüa sai.

"Mul oli talle miljard küsimust. Eelkõige tahtsin ma teada, kuidas sa oled paparatsodega nii kaua hakkama saanud," meenutas Efron DiCaprioga peetud vestlust. "Ta ütles, et meie olukorrad olid erinevad. Nähes, kui palju autosid mulle järgi sõites, nägin ma tema silmis pilku, mis mul pidevalt on – ärevus ja stress. Ta ütles, ära muretse selle pärast, sinuga on hästi."

Efron lisas, et niimoodi nõu anda ja abikäsi ulatada, nagu DiCaprio tegi, on parim asi, mida ühele noorele näitlejale teha.

Muude lugude seas rääkis Efron ka seda, kuidas ta koos "Keskkooli muusikali" lavastaja Kenny Ortegaga Hawaiil käis ning seal Jim Carreyt kohati. Efronil on sellest kohtumisest ka pildimaterjal, kus koomik Efroni nibu pigistab.

Vaata, kuidas Zac Efron vürtsikaid kanatiibu süües hakkama sai.