See tuli tõesti nagu välk selgest taevast! Pea kaks aastat kuulajaid rõõmsatujuliselt raadio Star FM hommikuprogrammis äratanud Ženja Fokin (27) on rabatud kurvast uudisest – alates detsembrist starditakse uue formaadiga, kus Fokinile tema seniste kaassaatejuhtide Allan Roosilehe ja Pille Minevi kõrval enam ruumi ei jagu... 

Kuigi Fokini osalusel jätkub TV3-s «Stiilipäevik», ta otseselt ka enam selle sarja kallal ei toimeta – võtted on terveks hooajaks ette ära tehtud.
Esimese hooga oli Ženja šokis. Seltskonnas on ta alati rääkinud, kui väga ta oma tööd armastab.
«Loomulikult on mul kahju ära minna,» sõnab Ženja. «Olen seal totaalselt omas elemendis ning muidugi mu hommikused kamraadid Allan ja Pille on ülitoredad. Kuid iga sulguv uks avab jälle uue väljakutse. Ma arvan, et olen piisavalt energiline ja hakkaja inimene, seega käed rüpes lihtsalt istuda ei oska.»
Põhjus, miks Fokinist loobuti, jääb õhku. Star FM-i programmijuht Allan Vinogradov nendib lihtsalt, et saadet juhivad edasi vaid Minev ja Roosileht. Ženjat peab Vinogradov suurepäraseks inimeseks: «Hindan temas eriti kõrgelt seda, kuidas ta kõike kirega teeb. Olen kindel, et teda ootab ees suur tulevik.»
Ženja peab aga oma jalgealust kiiresti kindlustama, sest hiljuti ostis ta endale laenuga korteri... Leidkem Ženjale tööd!