"Mingit otsest plaanimajandust mul rahaasjades ei ole. Käin tihti väljas söömas, sest mul on seal tihtipeale näiteks kohtumised. Pealegi on elutempo nii kiire, et ei ole lihtsalt aega kodus süüa vaaritada," kurdab Fokin.

Fokin teab, et restoranid on kulukad ja odavam oleks siiski kodus süüa vaaritada. Paraku ei ole mehel selle jaoks lihtsalt aega. "Muidugi oleks säästlikum kodus kapsasupp valmis keeta ja siis seda nädal aega süüa, aga ma olen suuresti mõjutatud oma kiirest elutempost ja mugavusest," seletab Ženja Publikule.

"Mul on kõik asjad tööga seotud, ka söömine ja puhkamine. Ma võin küll käia Pariisis ja Londonis, aga ma ei nimetaks seda puhkuseks, see on pigem ikka tööasjade tõttu reisimine."

"Parim puhkus on siiski minu meelest Hiiumaal. Ei olegi vaja kuskile Alpi mägedesse minna. Hiiumaa on mõnusalt eraldatud ja kaunis koht. Puhka Eestis soovitus on tõesti praktiline, Eesti on ju küllalt ilus!"