Kommenteerija "Metsavaim": rasketes oludes tulevad ilmsiks inimeste isikuomadused

Ilmaolud olid karmid ja kõik said esimesel päeval hakkama. Vana rasva ja koduse sooja arvelt. Ootame-vaatame, kuidas öö möödub ja kas kruubipuder süüa kõlbab. Igal juhul tore saade ja mitte ainult valimisi silmas pidades, vaid selliseid realyteid võik avaliku elu tegelastest ka edaspidi teha. Rasketes oludes tulevad ilmsiks inimeste isikuomadused ja vastupidavus. Need pole sugugi vähetähtsad asjad, eriti rahvast esindama valitud inimeste juures.

"Mina" tundis hirmu: ohutusega polnud asjad paigas...

Mistarvis oli küll tarvis lõke sellise auto katusele teha mille kütusepaak just päris tühi ei olnud ja ka aku võib pelgalt sädemest korraliku paugu teha? Ohutusega ei olnud asjad just päris paigas....

Tüüp-kommenteerija "suslik": poliitikud on omadega täitsa pees!

Aina enam süveneb tunne et poliitikud on omadega täitsa pees ja tähelepanu võitmiseks on nad valmis kasvõi gorillaga paarituma. Jäle kamp ja minu häälest olete te ilma!

Televaataja "peet": Auto on eestlasele püha asi!

Usaldan rohkem inimesi, kes suudavad midagi oma mõistuse ja kätega valmis teha. Naised saates olid eluvõõrad ja tundus, et ka Korb. Meie üldise vaesuse juures ei sobiks näidata kahe korraliku auto lõhkumist, auto on eestlasele püha asi, mille soetamiseks on väikesest palgast aastaid raha kogutud, oleks võinud need sõidukorras autod anda mõnele noorele perele, paljudes peredes ei jätku raha isegi elektri eest tasumiseks. Samas saate idee on hea, matkal ja rasketes oludes õpib kõige paremini inimesi tundma, seal selgub, kes on kes.

Kommenterija "lee" oli saatest paremal arvamusel: Kordi etem, kui vahtida tänavatel majasuurusi limpsitud ja lakutud moludega kandidaate

Vastupidiselt enamusele siin, meeldis saade väga. Meeldis juba sellepärast, et olgu kasvõi valmiskampaania, siis iga kell kordi etem, kui vahtida tänavatel majasuurusi limpsitud ja lakutud moludega kandidaate, kelle hambavahed ning vinnid ja kortsud tipp-fotograafide poolt viimse vindini veatuks retušeeritud. Teiseks on väga tore näha poliitikuid meile harjumatus keskonnas ja olekus. Osalejate toimetulekuoskused ei mängigi antud situatsioonides nii suurt rolli kui oskused suhelda ja teha tiimitööd. Kellel jagub pikka meelt ja ja kes suudab jääda inimeseks? Vaataja, ehk tulevane valija, saab hea tahtmise juures sest saatest mõndagi välja lugeda, igal juhul kinlasti rohkem, kui tavareklaamist või teleklippidest, kus priske papiga kinni makstud agentuurid on iga poliitiku väljaöeldud lausejuppi aasta otsa lihvinud. Olgu Ojulandi ja kärtspunase kotiga nagu oli, vähemalt ei üritanud ta hõlma all salaja ja pettusega miskit kaasa munserdada. Selle eest talle kindlasti pluss, salasahkerdajad saavad miinused kirja. Pomerants ei ole kunagi lemmik olnud, aga seekord jättis sümpaatse mulje, mitte oskuste, vaid kaaslastesse suhtumise ja kena käitumise poolest. Helme üllatas totaalselt talle mitteomase vähese jutu poolest, oli asjalik ja ülimalt salliv. Korb küll mehe kohta väga eluvõõras, aga vähemalt üritas igati. Raud oli ka hakkamist täis ja tegus. Kõige niruma mulje jättis Alender, või õigemini ei suutnudki mingit muljet jätta. Sain osalejate kohta mõndagi uut teada ja loodan näha veelgi enamiat, sestap ootan huviga järgmist osa. Kellele saade ei meeldi, see ärgu vaadaku ometi. Teie jaoks on kõik tänavad toredamat materjali paksult täis, kaelad õieli ja silmad punga pähe!