Saate tegijad jäävad tõsielusarja juriidilist poolt kommenteerides sihilikult umbmääraseks: “Kõik, mida vaataja saates näeb, vastab Eesti Vabariigi seadustele,” kinnitavad nii TV3 kui ka saate tootnud Filmimees ühest suust juba sarja eetrissejõudmisest saadik.

Publik uuris Filmimehe peatoimetajalt Raimo Kummerilt täna veel omakorda üle, kuidas siis lood tegelikult on, miks televaatajat sedasi tüssatakse ja kuidas pärast vahelejäämist käituda plaanitakse. “Me ei ole millegagi vahele jäänud ja mei ei ole televaatajat kuidagi petnud,” tõrjub Kummer. Ta toonitab üle, nagu ka varasemalt, et kõik vastab seadustele ja rohkem neil saate kohta midagi lisada plaanis ei ole.

Juhul kui kõik on õige ja noored ametlikult abielus, miks siis mitte seda kuidagi taasesitamist võimalikul moel tõestada ja kõlakad kummutada? Paber ehk tõde peaks ju ometi olemas olema. “Ongi tore, et kõik saavad ise mõelda ja nuputada, kuidas kõik tegelikult oli,” leiab Kummer taas midagi paljastamata. “Aga kas lõppude lõpuks ongi vahet?” jätab ta otsad siiski õhku.

Tõepoolest, kas tegelikult on? Oluline on lõpuks siiski see, kas noortest saavad paarid või mitte ning seda näeme juba täna õhtul algusega kell 20.30.