Otsinud välja perepoeg Kevini kontaktid, helistas ta otse 15-aastasele "rahabossile", et uurida, kuidas on seis nende kodu rõduga, mis saates remontimist vajas.

""Hetkel me saime tutavate abiga küll rõdu materjali ja see on vaja ainult valmis teha," seletas Kevin mulle rõõmsameelselt. Samas lisas ta, et tõeline murepunkt neil on praegu hoopis kuur," kirjutas Kaasik, millise vastuse perepojalt sai.

""See hakkab vaikselt varisema ja uue kuuri ehituseks on küll olemas FIBO plokid, kuid muud puitmaterjali ja betooni pole. Kuna isa on haige ja suvel abistada ei saa, siis selle juures oleks küll vaja nii abikäsi kui ka rahalist abi materjalide ostuks, kellel võimalik oleks," kirjeldab Kevin, kuidas soovijatel on võimalik nende pere tegemistele õlg alla panna.

Kokku olevat kulud kuskil 1000 euro kanti.

"Kevin kinnitab ka, et kindlasti on nende pere ka õnnelik abikäte üle, kes talle appi tulevad kuuri ehitama. Nõnda ma otsustasingi, et kui ma juuni lõpus pulmareisilt tagasi tulen, siis paneme kamba kokku ja lähme Kevinile külla talgupäevadele. Kes tahab meiega kaasa tulla siis võib mulle kirjutada mariannkaasik@gmail.com," teatas hakkaja blogija.

Vaata blogipostitust ja loe kõike lähemalt SIIT.