“Minu jaoks on tegu uue ja innovaatilise viisiga, kuidas Eesti filmi üle maailma tutvustada, nii et kõik soovijad selle enne teisi endale tellida saavad, toetades samaaegselt filmi valmimist,” selgitas Eesti Hooandjale sarnases rahvusvahelises keskkonnas Kickstarter kampaaniat alustanud Rebane.

Film nimega “Tashi Delek” on eneseleidmise ja sisemise konflikti lugu noorest Tiibeti budamungast ja näitab iidse ja isoleeritud Mustangi kultuuri tänapäevaelu ja traditsioone. Rebase eestvedamisel filmiti uue dokumentaali eksklusiivne materjal üles müstilises Tiibetis möödunud aasta lõpus ning kavatsetakse kampaania järel juba mõne kuu pärast esitlusküpseks saada.

Kampaania eesmärgiks on Rebane seadnud 22 000 dollarit, millest on praeguseks 15 toetaja abiga koos 495. Ülejäänud summa kogumiseks on aega 27 päeva.

Toetajatele on vastavalt summale välja pandud erinevaid auhindu ja tänusid, sealhulgas filmi digikoopia ning heliriba: 8 eurose toetuse eest saab ette tellida filmi soundtracki, 12 euro eest filmi digitaalse koopia ning 20 euro eest mõlemad. Suuremate summade eest on võimalik koguni oma nimi filmi tiitritesse saada, kuni produtsenditiitlini välja. Suurtoetajad on loomulikult palutud ka esilinastusele.