Getter Jaani ja Ott-Sander Palm

Paso Doble

Merle Klandorf: "Muusika oli väga võimas ja tants oli ka küllaltki võimas. Selle muusikaga oleks tahtnud näha veelgi võimsamat tantsu. See oli ilus tants paso doble'i ainetel."

"Ollalaa! Peab ütlema, et see lugu oli päris kole," oli Jüri Nael Rammsteinis pettunud. "Mulle tundus, et see vorm läks igale poole laiali. Aga energia oli super!"

Veiko Ratas: "See tantsusaade annab hea mänguruumi. Showlikult kutsus see tants kindlasti vaatama, aga minu jaoks jäi liiga palju üleliigset rabelemist."

Punkte: 25

Viini valss

"Armas oli kogu see lugu ja tants," ütles Merle Klandorf, kuid lisas, et tema ülesanne on siiski tantsu kommenteerida. "Mina nägin, et natuke oli kiirustamist muusikas."

"Jah, selles loos oli muinasjuttu sees. Minu jaoks jäi puudu liikumisest. Valsis jäi puudu svingi - liikumine peab olema näha igas taktis," kritiseeris Veiko Ratas.

Jüri Nael arvas aga, et väga lahe ümberkehastumine oli. "Võrratu!"

Punkte: 24
Punkte kokku: 49

Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja

Paso Doble

"See oli väga hea paso doble, väga mehine. Teie kostüümid on maitsekas ja ilusad," kiitis Merle Klandorf. "Üks soovitus - võiks natuke puusavöö ettepoole hoida."

"Ma ei tea, midagi nagu jäi puudu," oli Jüri Nael natuke kriitiline. "See, mille vastu kangelane võitles, seda ma ei näinud. Aga minu jaoks oli see natuke liiga muusikasse lavastatud."

Veiko Ratas: "Ma jäin seda vaatama, et mis nüüd juhtub. Tants läks täpselt stoorisse sisse. Janis oli kogu aeg energiat ja jõudu sees, nagu see tants nõuab."

Punkte: 29

Quick Step

"Kostüüm, muusika, lugu, kõik jooksis ilusti kokku," kiitis Jüri Nael. "Tänase õhtu kõige stiilsem esitus!"

"See tants oli selle õhtu kõige kompaktsem," kiitis ka Merle Klandorf. "Ma nägin sellist koreograafiat, mida oleks võinud näha võistlustantsu võistlustel."

"Mulle Jan ja tema tantsud on täitsa meeldinud. Hüpetes käis Jani põlv liiga kõrgele," ütles Veiko Ratas. 

Punkte: 29
Punkte kokku: 58

Anna Levandi ja Mairold Millert

Paso doble

Veiko Ratast võttis see tants päris pikalt järele mõtlema. "Kui ma võtan seda pasona, siis ma natuke pettusin. Ma olen enda seisukohaga natuke segaduses."

"Minu jaoks te päästsite praegu paso doble'i kui tantsu. Te tuletasite mulle meelde, millepärast see tants mulle üldse meeldib," kiitis Jüri Nael. "Numbri ülesehitus oli superlahe."

"MIna oli ka suures segaduses. Te olete tublid sellepärast, et täielikust diskomuusikast suutsite paso doble'i teha. Tants oli aga väga pasodoobellik," kiitis Merle Klandorf.

Publiku hääletuse järgi näeme finaalis Annat ja Mairoldit ning Jani ja Aleksandrat. Kas tõesti peab noorte lemmik Getter finaalikohast suu puhtaks pühkima.

Punkte: 29

Viini valss

Jüri Nael: "Selle looga on see, et siin on mingi teine kvaliteet. Seal oli mingisugune rahu ja fiiling - lendamine ja hoog. See oli tants!"

"Tants oli üldjoontes väga liikuv. Valss tuli välja," kommenteeris Veiko Ratas ja lisas, et tõsteid oli natuke liiga palju.

"Oleks saanud jalakese rulluma, oleks saanud valsi paremini kiikuma. Muidu oli väga hea tants," kiitis Merle Klandorf.

Punkte: 29
Punkte kokku: 58

See kõik selgub juba täna õhtul Kanal 2-s kell 20.35.