Kes on KSI ja Logan Paul?

KSI on 25-aastane Briti juutuber, kelle videotel on kokku 4,4 miljardit vaatamist, hoolimata raskest kriitikast, et ta on mõnes videos vastuvõetamatuid kommentaare naiste kohta öelnuud.

Logan Paul on 23-aastane tänu Vine'ile tuntust saanud USA juutuuber, kes põhjustas pahameelt selle aasta alguses, kui ta filmis Jaapanis olles enesetapuohvrit.

Mõlemad olid harjutanud raevukalt nii võitluseks kui ka omavaheliseks sõneluseks, mis on neile kõvasti kuulsust toonud - mõlemi juutuberi jälgijaskond on jõudnud tänaseks pea 20 miljonini. Lisaks sellele võitlesid sel nädalavahetusel mõlema noormehe vennad Jake Paul (4,9 miljardit vaatamist) ja Deji (3,3 miljardit vaatamist).

Logan väitis BBC-le, et tegemist pole jaanuari vea lunastamisega, vaid enda tõestamisega. "Minu arvates on mul võimalus minna sammu võrra tagasi ja suunata mu jõupingutused mujale, et näidata maailmale Logan Pauli uut versiooni."

Fännide sõnul on tegemist Youtube'i suurima üritusega, mida vaatab eeldatavasti miljoneid inimesi. "Neil on kõigil kümneid miljoneid jälgijaid ja miljardites vaatamisi, kõik vaatavad seda poksimatši," ütleks üks noormees.

Kohapeal vaatas seda matši rohkem kui 18 000 inimest ja vaatajad, kes tahtsid seda üritust jälgida oma arvutis, pidid otseülekande eest maksma 10 dollarit.

The Independent andemetel ei kogunud see üritus rohkem kui 72 miljonit vaatamist, aga oli sellegi poolest suurim internetile suunatud üritus maailmas. Ametlikku otseülekannet vaatas üle 800 000 inimese ja veel pool miljonit üritas poksimatši jälgida illegaalselt.

Kui Jake Pauli ja KSI matšis oli esimesel ilmselge domineerimine, siis Logan ja KSI olid oma võimetes nii võrdsed, et žürii lõpuks ei suutnudki ära otsustada ja neil jäi viik.

Juutuberid sellise tulemusega polnud ilmselgelt rahul ja plaanivad varsti teha uuesti. Raha aga voolab ojadena!