"Inimesed näevad mind ja näitavad näpuga ja hüüavad, et ooo, sa oled Jake! Kuulge, palun ärge vaadake seda saasta. Jah, ma mängin seal, aga see ei tähenda, et ma oleksin päriselt see tegelane," rääkis Jones eile PerezHilton.com lehel avalikustatud laimuvideos. Nimelt on noormees Seitsmenda Päeva Adventistide kiriku veendunud järgija ning telesari käivat tema põhimõtete vastu...

"Jake'i pole olemas, ta on mitte-keegi. Ärge täitke oma pead saastaga ja kui öeldakse, et see on lihtsalt meelelahutus, siis tehke veidi taustauuringut, mida televisioon inimesega teeb. Halb, halb!" siunas näitleja.

Videot tehes ei osanud noormees ilmselt mingil põhjusel arvata, et tööandjad ja kaasnäitlejad võiksid niisuguste väljaütlemiste peale pahaseks saada. Kui "enne mõtle, siis ütle" ei toimi, siis jääb alati üle "parem hilja, kui mitte kunagi"...

Täna meedias ilmunud vabanduses kiidab 19-aastane Jones oma kolleege taevani ja tänab alandlikult saate tegijaid talle antud võimaluste eest: "Tahan neid tänada mulle antud võimaluste ning nende abi ja nõuannete eest, mida ka edaspidi loodan neilt saada. Vabandan oma kommentaaride pärast, mis peegeldavad ükskõiksust ja vähest austust mu kolleegide ning selle haruldase võimaluse vastu, millega mind on õnnistatud. Ma ei soovinud midagi sellist teha."

Saate tegijad juhtunut kommenteerinud ei ole ning teadaolevalt jätkab Jones sarjas mängimist. Eile Daily Newsile antud intervjuus rääkis noor näitleja, et on otsustanud võtta vastu uue 8 miljoni dollarilise lepingu sarjas üles astumiseks. Miks? Sest jumal käskis tal seda teha.

"Olen veendunud, et olen sarjas veel aasta kindla põhjusega. Ma ei usu, et oleksin sellesse sarja sattunud, kui jumal poleks mind sinna juhatanud. Vastasel juhul ma tõesti ei teeks selles sarjas kaasa," sõnas Jones.

Eks need põhjused ole kokkuarvutatavad. Aastast 2003 sarjas mängiv Jones teenib ühe episoodi pealt ligikaudu 350 000 dollarit.