Alari Kivisaar, Ines, Rolf Roosalu, Piret Järvis ja Ženja Fokin on need vaprad tegelased, kes viiakse kodust kaugele ning suunatakse veinimõisa sügistöödele.

“Saate ees mul hirmu pole, ootan suure huvi ja põnevusega," räägib üks osalejatest Alari Kivisaar, et kavatseb kindlasti kõiki saateid vaadata.

"Seda just sellepärast, et olen ka iseenda jaoks uues ja põnevas saateosalise rollis. Vaatame, mis kokku on käkerdatud” naerab Kivisaar. “Lisaks on lahe, sest tundub, nagu tegu oleks mõnes mõttes reisivideo vaatamisega,” võtab ta telesaate jälgimise enda jaoks huvitava nurga alt kokku.

Kivisaar jutustab, et esialgu talle tunduski pakkumine saates osaleda puhkusereisina. "Koht oli huvitav, lähed randa, kift jne. Ja polnud ka mingi reality, et keegi peab võitjana väljuma. Ja tegelikult ma veidi lootsin ka, et äkki hakkan veini armastama,” loetleb ta põhjuseid, miks osa võtta.

Nimelt ei armasta Alari absoluutselt veini, kuid ta usub, et see põlgus teeb saate hoopis põnevamaks ja intrigeerivamaks. Uurides, kui püüdlikult ta oma veiniteadmisi edasi arendab, kommenteerib Kivisaar, et sedasi treenimise ja tarbimisega võib ju joodikuks jääda.

Kuidas Alaril tarbimine ja proovimine tema poolt põlglikult vihatud joogiga edeneb, selgub juba õige pea. Saate telgitagustega saab tutvuda TelerTv kodulehel.

"Elu veinimõisas" alustab TV3-s täna õhtul kell 21. 

VAATA ka fotosid sarja esitluspeolt: