Telemängu saatejuhi, Tallinna Tehnikaülikooli õppejõu Marko Rillo sõnul on “JuhtimisAju” isegi maailma ulatuses ainulaadne ettevõtmine, mille vastu on huvi tundnud ka teiste riikide juhtimisprofessorid. „Ootamatud olukorrad, huvitavad juhtimisülesanded ja professionaalse žürii tagasiside teevad saatest “JuhtimisAju” omanäolise juhtimiskoolituse,“ ütles Rillo.

Telemäng toimub turniirisüsteemis. Igasse saatesse on loositud kaks võistkonda, kellest üks liigub edasi finaali suunas. Esimese kaheksa saate võitjad jõuavad veerandfinaalidesse, kus ootab ees senistest pisut keerulisem probleem. Saatesarja võidab võistkond, kes tunnistatakse parimaks finaalsaates. “JuhtimisAju” peaauhinnaks on tasuta reis ja priipääse ühele maailma esinduslikumale juhtimiskonverentsile Londonis.

Esimeses mängus kohtuvad Microsofti võistkond koosseisus Kalev Pihl, Pert Lomp ja Rasmus Reimo ning Tallinna Börsi võistkond, kuhu kuuluvad Diana Mikita, Sergo Ulpus ja Jaanus Vaher. Külas ollakse Tallinna Külmhoones — juhatuse esimees Kuldar Leis annab võistlejatele seekordse ülesande. Võistluse käik lubab piiluda jäätisetootmise argipäeva. Saab jälgida võistlejate vestlusi Tallinna Külmhoone töötajatega, mõttearendusi probleemi lahendamisel ja seda, kuidas tekib oma nägemus firma töö korraldamisest. Žüriisse kuuluvad selles saates Tartu Ülikooli juhtimise professor Maaja Vadi, Deliotte Touche juhtimiskontsultant Jari Pekka Kukkonen ja Tallinna Külmhoone juhatuse esimees Kuldar Leis.

Mänguline ja õpetlik saade “JuhtimisAju” on eetris neljapäeviti kell 18.15. Esimest saadet saab vaadata ETV-s 17. jaanuaril.