Saatekülalisi ootavad laval neli näitlejat, üks kohtunik ja humoorikad sketšistseenid, milles nad peavad võimalikult usutavalt ja vaimukalt peaosa mängima, teatas Kanal2 pressiesindaja.

“Selle tele-etenduse võlu seisneb just ootamatuses: kui uks lavale on kord juba avanenud, siis ei tea enam keegi täpselt, mis järgmiseks juhtuma hakkab”, muheleb saatejuht Andrus Vaarik. “Seda on erakordselt põnev ja naljakas jälgida, kuidas meie saatekülalised ennast sellest hullust olukorrast välja rabelevad”.

“Kuna tegemist on Eestis nii uudse ja eripärase showga, siis on see väljakutseks nii tootjale, saatekülalistele kui ka vaatajatele,” räägib saate produtsent Kaupo Karelson. Samas on ta kindel, et eestlastes on piisavalt huumorimeelt ja teatrilembust ning usub, et sellest kujuneb tõeliselt nauditav meelelahutus.

Saade põhineb Austraaliast pärit teleformaadil „Thank God You‘re Here!“. Saatejuhi rollis on Andrus Vaarik, kohtunikuks aga vanameister Eino Baskin.

Saadet salvestatakse erinevates Eesti teatrites. Esimeses saates astuvad külaliste hulgas lavale näiteks Hannes Võrno, Peeter Oja ja Juhan Ulfsak.