Muuhulgas kandideerib sari parimale minisarja ja parima näitlejaansambli auhinnale. Oma rollide eest minidraamas kandideerivad parimate näitlejate preemiale Emma Thompson ja Al Pacino.

“Angels in America” edastas napilt maffiadraamat “Sopranod” (“The Sopranos”, mis kandideerib 20 emmile.

Mullu neljanda Emmy võitnud poliitikadraama “Presidendi meeskond” (“The West Wing”) sai 12 nominatsiooni, “Seks ja linn” (“Sex And The City”) oli edukaim situatsioonikategooriate valdkonnas 11 nominatsiooniga.

Komöödianäitlejanna preemiale kandideerib praeguseks lõpetatud “Seksi ja linna” peategelast kehastav Sarah Jessica Parker. Kõrvalnäitlejate preemiatele kandideerivad tema kaasstaarid Kristin Davis, Kim Cattrall ja Cynthia Nixon.

Komöödia kategoorias kandideerivad veel “Arrested Development”, “Will & Grace”, “Curb Your Enthusiasm” ja mullune Emmy võitja “Kõik armastavad Raymondit” (“Everybody Loves Raymond”). “Frasier” ja “Sõbrad” (“Friends”), mille tegemine tänavu lõpetati, Emmyle seekord ei kandideeri.

Draama kategoorias kandideerib parimale naispeaosale “Aliase” staar Jennifer Garner koos Amber Tamblyni (“Joan of Arcadia”) ja Mariska Hargitayga (“Law and Order Special Victims”).

Taas kandideerib parima näitleja preemiale James Gandolfini “Sopranodest”, kes konkureerib Anthony LaPaglia “Without a Trace”, Martin Sheeni (“Presidendi meeskond”), James Spaderi (“The Practice” ja Kiefer Sutherlandiga (“24”).

56. Emmyde jagamine toimub Los Angeleses 19. septembril.