Kaamerate eest varjatult ütles Anna Stenile: „Suva, kes jääb viimasena saatesse, aga ma tulen Tallinnasse ja helistan sulle. Mitte kellelegi teisele. Ma päriselt ei taha, et sa läheks koju! Mul on tuttavad, kes on istunud ja kes istuvad praegu ka vanglas ja see on täiesti ükskõik. Ma tahaks lihtsalt siin öösel kuskil kohtuda sinuga nii, et mitte keegi ei tea!“.

Lõpuks sai mõistus südame üle võidu ja Anna saatis Steni minema. Järgmisel päeval käis ta aga Steni lennuki peale saatmas ja suudles teda kirglikult. Annal on selged tunded endise vangi vastu.

Saadet alustas kuus meest. Anna vana sõber Andrei K kutsus naise kaamelimatkale, et selgeks saada, kas neil võiks olla ühist tulevikku. Romantilise kõrbematka lõpus andis Andrei Annale korvi ja teatas: „Meil Annaga ei tule suhtest midagi välja!“. Anna otsustas Andrei siiski saatesse jätta.

Anna ja Tarmo kassi-koera suhe sai jätku klaaspõhjaga paadis kalu imetledes, kus nad otsekohe omavahel tülli läksid. Kohtingu lõpuks oli selge, et Tarmol tuleb selles saates asjad pakkida, kuid Steni mineviku ilmsikstulemine andis Tarmole veel ühe võimaluse.

Viimasena kutsus Anna Mario oma villa katuseterrassile romantilisele õhtusöögile. „Siiamaani ei usu, et täna lähen. Just tegin õhtul süüa, söön nüüd ja siis lähen uuesti sööma,“ ütles Mario kutset saades. Romantilise õhtusöögi järel kolisid Anna ja Mario tähistaeva alla ja veetsid seal üheskoos terve öö. „See poiss meeldib mulle,“ ütles Anna hommikul. „Meie suhtest võib asja saada,“ lisas Mario. Mitu nädalat vaikselt arenenud Andrei K ja Anna sõbranna Kristiina suhe paistis aga päev-päevalt rohkem välja.