Arlet, millega tegeled?
Tegemisi on palju, aga ametilt olen Järva-Jaani Vallavalitsuse arendusnõunik. Olen ka televisooni saadete soojendaja, õhtujuht, harrastuslaulja ja -näitleja. Muide, kes veel ei tea, siis 1996. aastal lõpetasin ma TPÜ kultuuriteaduskonna näitejuhtimise eriala.

Mis on Sinu kokkupuude mälumänguga?
Olen viis aastat korraldanud Järvamaal mälumängusarja Järva Kilb ja osalenud valla meeskonnas ka paljudel teistel kohalikel mälumängudel. Osalesin ETV saates Eesti Mäng, kus sain teise koha.

Mis Sind ajendas saates osalema?
Eks kindlasti väike edevus, kuid peamiseks on siiski suur kirg mälumängu vastu. Kui saab seda harrastust kuidagi laiemalt propageerida ja tuua suuremate rahvahulkadeni, siis olen nõus alati kaasa aitama. Pidev eneseharimine, uudishimu ja vastuste otsimine küsimustele on see, mis meid elu edasi viib.

Kui oled vaadanud eelnevaid saateid, siis mida oled õppinud teiste võistkondade mängijatelt? Mida oma saates paremini või teistmoodi teed?
Kiirvastustega ei tohi kiirustada. Algul tuleb rääkida, mida sülg suhu toob ja siis leida pakutud ideedest see õige vastus. Oma vaistu tuleb usaldada, sest tavaliselt on esimene arvamus õige, kuigi sa ei pruugi teada, et miks ta õige on.

Mis on sinu tugevad ja nõrgad teemad? Milles tunned end nagu kodus?
Rohkem kodus olen humanitaarteemadega, nagu kultuur, ajalugu, sport, varia. Kaugeks jäävad keemia, geograafia, bioloogia. Erinevatel Eesti teemadel olen valmis alati lööki enda peale võtma.

Kuidas tunned end otsesaate eel? Otsesaates ei ole ju võimalik midagi välja lõigata. Kas närv on sees? 
Esimest korda olin televisoonisaates 1994. aastal, juhtides mäluängusaadet "Ümber Euroopa". Siis järgnes mälumängusaade "Va Banque". 20-aastase kogemusega ei ole mul närvi sees ega ärevamat tunnet kui muidu. Ega elus ju ka ei saa asju tagasi võtta või uuesti teha, seega otsesaade on meie tavaline elu.

Millega tegeled, mis tulevik toob?
Koostan näitust Ambla valla ajaloost, olen alustanud ka Ambla valla ajaloost raamatu kokku panemist. Samas vean kahte MTÜd, millest üks rajab risti läbi Järvamaa 60 km pikkust matkarada ja teine üritab tekitada Piibe maantee äärsete valdade vahel suuremat koostööd, seda eelkõige turismi vallas. Tore oleks neid ühendusi tulevikus näha tegusate ja elujõulistena.

Kuidas iseloomustad oma võistkonda ja mida pead just selle võistkonna tugevuseks?
Meie võistkond on vist kõige noorem - keskmine vanus on kuskil 36 aasta juures. Seega on meil lustlik, nooruslik, sõbralik tiim. Meist ei ole keegi elukutseline mälumängur. Kõigi jaoks on mälumäng pigem meeldiv harrastus. Samas on kõik väga tegusad ja edukad omal elualal, kus kolm meist on ajakirjanikud, mis tähendab enese pidevat kursis hoidmist erinevate teemadega. Kolm on ametnikud, kuigi erinevatel tasemetel, kuid see näitab tiimi sees sarnast maailmavaadet, mis on sisemise suhtluse jaoks oluline. Seega meie eeliseks on lai silmaring, tugev sisemine energia.