"See arvamus, et midagi kaob kuskilt ei ole nagu päris korrektne, ükski asi ei kao kunagi lõplikult ära, neid võidakse pausile panna. Iga kanal teeb seda sama asja," sõnas Kanal 2 programmijuht Rait Killandi Õhtulehele.

Kanal 2 programmijuht ning produktsioonijuht on eelnevates kommentaarides kinnitanud, et need saated jäävad vähemasti tuleval kevadhooajal Kanal 2 eetrist eemale esiteks eelarve kärbete tõttu ning seetõttu, et ruumi soovitakse teha uutele saadetele. "Kogu aeg otsivad kõik kanalid võimalusi, kuidas põnevamaks oma programmi teha väiksema kuluga. See on täiesti normaalne. Iga kevad ja sügis tehakse seda ühtemoodi, kõik kanalid!" ütleb ta.

Killandi väljendab veidi pahameelt, et just Margna saadete ümber selline pahameel puhkenud on, ometi on see põhjendatud: inimesed on Jõekalda ja Margna ka näiteks Kroonika meelelahutusauhindade hääletusel hinnanud korduvalt aasta meessaatejuhiks, 2017 ka aasta meelelahutajaks.

Kumba neist jääd enim igatsema? Hääleta! Ning kommentaarides anna teada, millised saated on sinu jaoks veel olulised, mille kadumist sa taga nutaksid.