"Kuulsin kunagi, et Londonis elab üks selline tütarlaps nagu Kaja Wunder, kes mängis sellises kuulsas filmis nagu Bondi film. See fakt oli vau!" kirjeldab Niit oma austust Kaja Wunderi vastu. "Mõtlesin ka mina, et siia provintsi ei jää ma kunagi!" pööritab ta silmi.

Kuid selgub, et Niidu jaoks oli saatusel midagi enamat varuks. "Siis tulid sellised huvitavad inimesed nagu Margit Jõgger ja Katrin Sangla, kes sisendasid minusse usku," paljastab ta oma kodumaale jäämise põhjused. "Me klappisime Margitiga, kaks äkilist nagu me oleme!" iseloomustab ta oma kaaskohtunikku Margit Jõggerit.

Selgub, et kõik saate otsustajad on üksteisega juba ammuilma tuttavad. "Meil oli ühine moeshow TOPis, kus Sangla tegi esimesi meike, minul oli mu brändi esimene esitlus, Jõgger ajas oma asju...ja siis meie tutvus sobitus sealses baaris," meenutab moelooja saatusliku sideme teket. "Võitsin ilmselt tema tähelepanu toona sellega, et olin missivõistlustele saadetud kleitide eest alati saanud maksimumpunktid," lisab ta ootamatu tagasihoidlikkusega.