Ka teised staarid on avaldanud arvamust selle kohta, kes võiks tänavu kuldmehikesega koju minna ning kes on teenimatult kahe silma vahele jäetud.

Patrick Fugit (“Almost Famous”: “Mulle meeldis väga Russell Crowe “Gladiaatoris” (“Gladiator”). Ja mulle meeldib kogu “Tiiger ja draakon” (“Crouching Tiger, Hidden Dragon” tegelaskond. Mulle meeldis väga ka Benicio Del Toro.”

Djimon Honsou (“Gladiator”): “Benicio Del Toro and Julia Roberts.”

Carrie-Anne Moss (“Memento”): “Ellen Burstyn ja Marcia Gay Harden… Neid on nii palju, et ma ei oska kohe öeldagi.”

Tim Daly (“The Fugitive”): “Häid osatäitmisi on palju, aga minu meelest on mõni kahe silma vahele jäänud, näiteks Mark Ruffalo filmis “You Can Count on Me”.”

Debi Mazar (“That’s Life”): “Ellen Burstyn — ma töötan Elleniga koos iga viimane kui päev [“That’s Life’i” tegemisel].”

Leelee Sobieski (“My First Mister”): “Mul lemmikut ei ole, aga Benicio Del Toro näeb tõeliselt hea välja. Kas ta on minu jaoks liiga vana?”

Topher Grace (“That ’70s Show”, “Traffic”): “Ma ei peaks nimetama kedagi “Trafficust”, aga ma olen Don Cheadle suur austaja. Tema ja Luis Guzman on koos lihtsalt suurepärased.”

Catherine Bell (“JAG”): “Mul õnnestus lõpuks “The Contender” ära näha ning see oli tõeliselt hämmastav film. Näitlejatöö oli nii hea. Seega on see mu praegune lemmik Jeff Bridgesi ja Joan Alleniga. “Traffic” ka, see meeldis mulle väga.”

Garcelle Beauvais (“NYPD Blue”): “Mulle meeldiks, kui Benicio võidaks. Ma arvan, et “Crouching Tiger, Hidden Dragon” on parim film. Ja kõik armastavad Juliat.”

Jackie Collins (kirjanik, “Hollywoodi naised” (“Hollywood Wives”)): “Ma arvan, et võidab Julia. Ta on selles filmis suurepärane. Ma arvan, et talle ei ole sellel aastal konkurenti ja ta väärib seda kõige eest, mis ta on teinud.”

Thora Birch (“American Beauty”): “Ellen Burstyn oli minu meelest fantastiline. See on eklektiline aasta ning on palju üllatuslikke nominatsioone, mis on väga intrigeerivad, näiteks Ed Harris ja Marcia Gay Harden.”

Annabella Sciorra (“The Sopranos”): “Taevake, see on tänavu nii raske. Mulle meeldis Ellen Burstyn. Gary Oldman jäeti teenimatult tähelepanuta, samuti “Girlfight”, seega on võitja arvamine tõeliselt raske.”

Larry King (“Larry King Live”): “Ma teen oma panuse Julia Robertsile. Ma ei näinud küll filmi, aga mul on tunne, et “Traffic” võidab parima filmi auhinna.”