Mida on uus ja mis on vana?

Varasemate hooaegadega seob uusi osi pealtnäha vaid 3 elementi - Ühikamutt, sarja tunnusmeloodia (vana hea Röövel Ööbik) ning teemana noorte tudengite suureks sirgumise mured ja rõõmud. Kõik muu on aga muutunud. Ehk nagu tudengisarjadega ikka, muutuvad aastate jooksul osatäitjad, kuna tavaline seebikate sündroom "igavesti noor" siinkohal ei toimi. Vanad jalust, uued peale!

Seekord asuvad eluvõitlusse medtudengid, kelle näol on tegu väga kirju kambaga, kelle hulgas on nii verinoori alkohoolikuid, punkartibisid, pikakoivalisi sekspomme kui ka tagasihoidlikke naiivitare. Just seda viimast asub kehastama superstaarihakatis Rosanna Lints ning on alust arvata, et ka teised osatäitjad hakkavad peagi kuulsust koguma. Poistega on uuel hooajal veidi kehvasti, kuid need 3 noormeest, kes kampa on võetud, õigustavad oma rolli täielikult.

Mulje - ebaühtlane, kuid arenemisvõimeline

Esimese episoodi nägemise muljed on vastakad - kohati tempokas, kohati veniv, kohati humoorikas, kohati ausalt öeldes päris labane. Tahaks öelda, et potentsiaali on rohkemaks, seega jääb üle vaid loota, et täispikas televersioonis on mahlaseid kohti veel jalaga segada.

Päris mitmel karakteril on sügav hingeelu ning traagiline taust, mis avaldub kohe alguses ja paneb vaataja tegelasele kaasa elama. Ühe neiu alkoholiprobleemid ning ühe noormehe traagiline perelu on esimesteks märksõnadeks. Kuid vaadake ise ja kirjutage meile julgelt, kuidas meeldis. "Ühikarotid" sätivad end Kanal2 ekraanile juba homme kell 20.35!

Uuri ka piltidelt, kes võiks olla uuel hooajal Sinu lemmiktegelane!