Sarjas osaleb viis kaheliikmelist meeskonda, kelle ülesandeks on muuta oma kodu üheks õhtuks tipptasemel restoraniks ja võistelda pingelise kokkamispäeva jooksul etteantud teemal. Kaamera jälgib,kuidas ja mis nippe kasutades valmib kolmekäiguline gurmeeõhtusöök ning milliste emotsioonidega võtavad road vastu nii kohtunikud kui ka vastasmeeskonnad.

Kui kõik paarid on oma oskusi näidanud ja kuulnud kiitust või teravat kriitikat, lahkub vähim punkte saanud võistkondmängust. Kaks edukamat kohtuvad finaalis, kuid ainult üks neist võidab auhinnaks välja pandud 100 000 dollarit.

Neljanda ja ühtlasi viimase hooajaga stardib 1.augustil glamuurne reality-show “Janice Dickinsoni modelliagentuur”. Hooaeg on täis draamat, kirge ja pealehakkamist – keevaline Janice võtab vastu nii mõnegi suure otsuse. Ta vabaneb oma äripartnerist Peterist,vallandab paar modelli, kes ei suuda oma kaalu kontrolli all hoida ning otsustab kolida glamuursesse Hollywood Hillsi, et agentuur uuesti käivitada. Modelliagentuuri telgitagustesse saab piiluda esmaspäevast neljapäevani kell 18.45.

9.augustil alustab kolmandat hooaega ka armastatud “Grey anatoomia”. Kirurgide kirju seltskonna tööasjad ning eraelu põrkuvad üha enam ja sagelijuhtub, et kolleegid ei suuda enam oma emotsioone kontrolli all hoida. Haigladraama on eetris esmaspäevast neljapäevani kell 20.15.