Trio on sõlmunud videokompaniiga lepingu pärast endise "Top Geari" produtsent Andy Wilmaniga uue produktsioonifirma loomist, vahendab Huffington Post.

Jeremy Clarkson jagas oma tehingu napsamise rõõmu: "Mul on selline tunne nagu ma oleksin lennukist roninud välja kosmoselaeva."

"Amazon? Oo jaa. Ma olen seal juba olnud. Mind hammustas tulisipelgas," lisas Richard Hammond, kes hakkab enda isiklikku saadet Amazoni vahendusel juhtima juba selle aasta lõpus. James May sõnas: "Me peame uue ajastu nutitelevisiooni osaks saama. Irooniline, kas pole?"

Amazon Prime EU asepresident Jay Marine kinnitas: "Kliendid ütlesid meile, et nad tahavad meeskonda taas ekraanil näha ning me oleme elevil seda soovi teostama. Me ei jõuda ära oodata Jeremy, Richardi ja Jamesi uut loomingut, mis saab kindlasti olema 2016. aasta oodatuim saade."

Uue lepingu kohaselt tuleb veel nimeta sarjal minimaalselt kolm hooaega, mis jõuavad eetrisse 2016. aasta alguses. Sari saab ilmselt Chris Evansi poolt juhitava "Top Geari" suurimaks konkurendiks.