Katrin Viirpalu ja Reimo Sildvee seadsid end sisse Tallinnas Vabaduse väljakul, kus sirviti värskeid ajalehti ja aeti juttu nii õpetajate kui ka õpilastega. Viirpalu vestles näiteks Gustav Adolfi Gümnaasium direktori Hendrik Aguriga ja saate “Rakett 69” 7. hooaja võitja Karl Wilhel Valteriga, Sildvee usutles aga hoopis vahvat noort seltskonda, kes suvel isekeskis mööda Euroopat ringi reisis.

Heli Luik ja Piret Järvis läksid nagu korralikud koolijütsid Nõmme Põhikooli 1. septembri aktusele, ent enne seda jõudis Piret külastada ka Eesti haridus- ja teadusminister Mailis Repsi residentsi. Koos nauditi Repsi perega pannkooke ja muuhulgas paljastas ministri vanim tütar, et just pannkoogid võiksid olla tema ema firmaroaks.

Vahva üllatusena käisid tänasest “Terevisiooni” erisaatest läbi ka Saara Kadak, Karl-Erik Taukar, Ott Lepland, Getter Jaani, Märt Avandi ja paljud teised tuntud tegelased, kes 1. septembri puhul oma kunagistele õpetajatele südamlikke videotervitusi saatsid.

Kui teised jäid pealinna, siis hommikusaate viies saatejuht Martin Veisman tegi oma “Terevisiooni” debüüdi Tartust, kus ta aitas noortega käima lükata Koolirahu rattaretke. Lisaks koolilastega vestlemisele aitas mees välja selgitada ka põletava küsimuse — milliseid lilli tuleks 1. septembril õpetajatele viia?

Hea lugeja, anna kommentaariumis teada, kuidas meeldisid Sulle uuenduskuuri läbinud “Terevisiooni” esimene erisaade ning selle värsked näod?