Üks nendest on Marveli superkangelasefilmi "Must Panter 2", mille juurde ta peab looma tunnusmuusika, mis esilinastub 2021. aastal, kirjutab The Sun.

"Beyonce'st on saanud Disney jaoks oluline lüli ja sobib nende brändiga imehästi," ütles siseallikas.

"Ta tegi nendega mitmes projektis koostööd, seal hulgas andis oma hääle "Lõvikuninga" uusversioonis Nalale, ja nad tahavad teda ka järgmisteks projektideks," lisas allikas.

"Tehinguga koos tahavad nad Beyonced'd pealelugema mitmeid dokumentaale, mis on Disney Plusi tulemas. Pärast filmi "Elevant" edu, millele Meghan Markle peale luges, on Disneyl tulemas projektid, mis sobivad hästi Beyonce brändiga. Läbirääkimised veel käivad, aga praegu arutatakse juba viimaseid detaile."

Beyonce töötas esimest korda Disney'ga koos 2007. aastal, lüües kaasa filmis "Alice Imedemaal".

Beyoncé hakkas laulmise ja tantsimisega tegelema juba varases lapsepõlves ning osales konkurssidel. Suurema tuntuse saavutas ta bändis Destiny's Child. See on kõigi aegade suurima müügieduga tüdrukutebänd, kelle albumeid on müüdud üle 50 miljoni. Ta alustas oma soolokarjääri 2003. aastal avaldades albumi "Dangerously in Love". Tänaseks on ta müünud 100 miljonit albumit üle maailma.

Näitlejana on Beyoncé kaasa löönud filmides "Austin Powers ja Kuldliige", "Roosa panter" ja "Dreamgirls".