BFMi filmifestival
Püha lehm! / Holy Cow!
toimub tänavu esimest korda ja võtab kokku viimase aasta jooksul BFMi tudengite poolt tehtud paremad filmid ja teleformaadid. Kolmeliikmeline žürii, kuhu kuuluvad mullu Eesti parimaks filmiajakirjanikuks tunnistatud Margit Tõnson filmirežissöör Jaak Kilmi ja üks BFMi tudeng, annab välja auhinnad parimale mängu- ja dokumentaalfilmile ning teleformaadile.

Enne filme allkirjastab Hansapank Eesti peadirektor Priit Põldoja ekraanil virtuaalselt kolmeaastase sponsorlepingu, millega Hansapank asub pikaajaliselt toetama BFMi meediateegi täiendamist. Priit Põldoja kommenteeris lepingut filmikooliga järgnevalt: “Oleme otsustanud õla alla panna Balti Filmi- ja Meediakooli ning ühtlasi kogu Baltikumi suurimale filmikogule, mille täiendamist filmiklassika ja kaasaegse kino tipptöödega toetame järgmise kolme aasta jooksul igal aastal 100 000 krooniga.” Hansapanga toel on BFMil kavas täiendada oma filmiklassika kogu alustada võimalikult täieliku Eesti, Läti ja Leedu filmide kogu rajamist.

Enne auhindamist esitleb internetiportaal Delfi koostöös BFMiga kokku pandud Eesti filmide veebilehte Delfi keskkonnas. Aadressilt http://eestifilm.delfi.ee võib esimestena vaadata BFMi tudengifilme.

Balti Filmi- ja Meediakool alustas Tallinna Ülikooli iseseisva kolledžina tegevust 2006. aastal, mil ühendati varasem Tallinna Pedagoogikaülikooli filmi õppetool ja kunagise Concordia ülikooli meediateaduskond. BFM õpetab filmi, televisiooni ja suhtekorraldust bakalaureuse- ja magistritasemel eesti ja inglise keeles. BFMis on hetkel üle 250 üliõpilase üle 10lt maalt.