"Gil [Billy] lahkub firmast," kinnitas Foxi suhtekorraldaja Jonathan Hogan. "Ta tuleb tagasi järgmisel hooajal. Vaatame, kuidas see välja kukub."

Uudise välja kaevanud Ühendriikide kõmuajakirjanik Liz Smith ütles, et Bellows tahab proovida erinevaid filmi- ja teleprojekte. Tema kõige viimane esinemine oli koos Vanessa Williamsiga filmis "The Courage to Love" ning sügisel võib teda näha Sharon Stone´i partnerina romantilises draamas "Beautiful Joe".

"Allys" mängib Bellows Billy Campbelli, kes on Ally (Calista Flockhart) endine armuke ja Georgia (Courtney Thorne-Smith) abikaasa. Eelmisel hooajal pettis ta abikaasat ja kasutas pärast abikaasast lahku minekut eskorditeenistust, et ilusate tüdrukute saatel kohtumistel käia. Seejärel blondeeris ta oma pea, otsustas, et naiste koht on kodus pliidi ja laste juures ning nende ainus funktsioon elus on täita mehe seksuaalseid vajadusi.

Esialgu ei ole veel teada, kuidas Billy lahkumine välja mängitakse, aga meediasse on juba imbunud teated, et Georgia kaebab firma kohtusse oma abielu karile ajamise pärast.

Mis "Allysse" puutub, siis on selgunud ka seriaalis staari Lisa Nicole Carsoni müstilise haiguse põhjus, milleks on väidetavalt narkootikumid. Carsoni suhtekorraldaja Pat Kingsley on teadet eitanud ja lubas, et Carson on varsti jälle võimeline seriaalis kaasa tegema.