Ja nii arvavad paljud. Kui Hollywoodi reporteritelt küsiti, mis neile Halle Berry juures esimesena meenub, siis vastas enamus, et ilus keha.

Mis talenti ja ilu Halle Berrys ka ei peitu, kõik on selle unustanud nüüd, mil ta oma ülakeha kõigile on näidanud ja seega on üsna etteaimatav, et temast saab järjekordne Bondi-beib. On ju kõik Bondi-tüdrukud varem või hiljem riided seljast võtnud. Ja kuigi Bondi-filmides on alastus keelatud, on filmi naispeaosalised võtnud end alasti kas enne või pärast agent 007 magamist.

Võtame näiteks Teri Hatcheri, Denise Richardsi ja Sophie Marceau. Hatcher näitas vahetult enne Paris Carveri rolli “Igaveses homses” (“Tomorrow Never Dies”) rindu “Taeva vangides” (“Heaven’s Prisoners”) (1996) ja filmis “The Cool Surface” (1993). Denise Richards oli alasti filmis “Wild Things” (1998) ja temaga koos mänginud Sophie Marceau on olnud alasti nii paljudes filmides, et kõik ei tule meeldegi.

Seega on Bondi-filmidest saanud omamoodi filmimaailma “Playboy”. Ja kui näitlejatel ei õnnestunud end enne Bondi-filme alasti võtta, siis tegid nad seda pärast “Playboy” kaante vahel. Võtame näiteks Ursula Andressi, Lana Woodi ja Jane Seymouri.